Σάββατο 21 Μαΐου 2016

«Οι Μασόνοι προετοιμάζουν νέο πόλεμο στα Σκόπια!»

Ο δημοσιογράφος Βάσκο Έφτοφ σε εκπομπή του,  προειδοποίησε ότι τα μέλη της Τεκτονικής Οργάνωσης μαζί με υπηρεσίες ασφαλείας έχουν προγραμματίσει και θα πραγματοποιήσουν περιστατικά αστάθειας σε πολλές χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και σε αυτές περιλαμβάνονται το νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων, όπως σημειώνει αλβανική εφημερίδα της χώρας αυτής.

Όλα τα σενάρια συντάχθηκαν από Τέκτονες και μυστικές υπηρεσίες, όπως αυτά που συμβαίνουν τώρα στα Σκόπια, γράφει χαρακτηριστικά η Lajm

Ο Έφτοφ λέει, ακόμη, ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ακολουθούν μια εξαιρετικά ακραία γραμμή για τα Βαλκάνια και ότι έχουν προγραμματισθεί αιματηρές ένοπλες συγκρούσεις στη Βοσνία, τη Σερβική Δημοκρατία (της Βοσνίας) και στα Σκόπια.

Συγκεκριμένα ένας συνομιλητής της εκπομπής «Στο Επίκεντρο» [‘Në qendër’], μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μου φαίνεται ότι ο κύριος στόχος της Αμερικής είναι να μοιρασθεί το κράτος των Σκοπίων. Προγραμματίζουν τη διαίρεση της χώρας» είπε ο συνομιλητής.

Εν τω μεταξύ ο δημοσιογράφος Βάσκο Έφτοφ σε εκπομπή που προγραμματίζεται στις 23 Μαΐου στο Κανάλ 5 (σε πλάνα που παρουσιάστηκαν)  ισχυρίστηκε ότι το 1993, στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, συγκεντρώθηκαν 3.000 Μασόνοι, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο αποφάσισαν να μην γίνει αποδεκτό το συνταγματικό όνομα σε διεθνείς οργανισμούς.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν ότι η πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία των Σκοπίων, να μην αναγνωρισθεί με το συνταγματικό της όνομα γιατί είναι ψευδές.
«Ήταν μια άτυπη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, όπου απαιτήθηκε από όλους τους Τέκτονες, οι οποίοι είχαν σημαντικές θέσεις,  να πάρουν αποφάσεις που θα  ακολουθηθούν από όλους», είπε ο συνομιλητής «Στο Επίκεντρο».
http://www.echedoros-a.gr/2016/05/blog-post_193.html#more