Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Σαν κύκλωμα της μαφίας περιγράφει την κατάσταση της Ελλάδας στο χώρο της Ε.Ε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας

   'παγκόσμιες    πραγματικότητες '
Το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών και η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επηρεάσουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, δήλωσε από τη Μαδρίτη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Βολκάν Μποζκίρ.
«Δεν νομίζω ότι η Ελλάδα, που έχει διαφορές απόψεων με την ΕΕ, θα αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία στις σχέσεις της με την Τουρκία» δήλωσε ειδικότερα ο Μποζκίρ, προσθέτοντας:
«Τα κόμματα, που έρχονται στην εξουσία με ψήφους αντίδρασης, αλλάζουν τη στάση τους, όταν βρεθούν στην εξουσία. Άλλο είναι οι αντιδράσεις και άλλο είναι η ευθύνη της εξουσίας».
Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι μία πλατφόρμα, που προέκυψε από τις αντιδράσεις. Τις δηλώσεις τους τις αντιμετωπίζω με σεβασμό, ως ένα στοιχείο της Δημοκρατίας. Αλλά οι παγκόσμιες πραγματικότητες δεν επιτρέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτά που λέει. Δεν έχεις την πολυτέλεια να λες εγώ δε θα καταβάλω το χρέος».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ