Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΑΛΚΗΣ ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΣ


Απο αριστερά λέσχη Μπίλντερμπεργκ της Ευρώπης και δεξιά όργανο του μυστικού κατεστημένου της Αμερικής.
Σε συνάντηση που είχε με ομογενείς δήλωσε ότι η Χάλκη θα επαναλειτουργήσει αν δοθούν... ανταλλάγματα στη μουσουλμανική μειονότητα Μείζον θέμα στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και σοβαρότατα ερωτήματα για τις πραγματικές προθέσεις της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής έναντι της Ελλάδας, προκαλεί η νέα δυσάρεστη έκπληξη που επιφύλαξε η Χ. Κλίντον αναλαμβάνοντας ρόλο συνηγόρου της Τουρκίας στη Θράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση που είχε την περασμένη Δευτέρα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η κ. Κλίντον με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο και τρεις επιφανείς Ελληνοαμερικανούς, έσπευσε να συνδέσει την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης με την τουρκική απαίτηση για αντίστοιχα ανταλλάγματα υπό μορφή αμοιβαιότητας στη Θράκη.
Ετσι, ενώ η Αθήνα σύμφωνα με δηλώσεις και της κ. Μπακογιάννη ανέμενε ότι η Αμερικανίδα υπουργός θα μετέφερε τις ελληνικές θέσεις για την ένταση στο Αιγαίο προς την τουρκική πλευρά, φαίνεται ότι συνέβη το αντίστροφο, με την κ. Κλίντον να προωθεί τις ανιστόρητες τουρκικές απαιτήσεις για τη Θράκη. Η εξέλιξη αυτή όμως θέτει υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία και σοβαρότητα με την οποία το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών προβάλλει τις ελληνικές θέσεις στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, πολύ περισσότερο όταν είναι πρόσφατη η συνάντηση της κ. Μπακογιάννη με την Αμερικανίδα ομόλoγo.
Προς έκπληξη όλων η κ. Κλίντον παρενέβη δύο φορές υποστηρίζοντας, ουσιαστικά, ότι για να γίνουν βήματα στη Χάλκη πρέπει να υπάρξουν αντίστοιχα βήματα στη Θράκη. Οταν μάλιστα ο κ.κ. Δημήτριος εξήγησε ότι αυτό δεν είναι ακριβές, η κ. Κλίντον επέμεινε και καλά «διαβασμένη» ανέφερε συγκεκριμένα εκπαιδευτικά και θρησκευτικά ζητήματα στα οποία θα μπορούσε να κάνει κινήσεις η Ελλάδα στη Θράκη!
Έτσι λειτουργεί η παγκόσμια συνομωσία εις βάρος της Ελλάδος και όλου του Ορθόδοξου πληθυσμού με ανταλλάγματα. Πρόσφατη επίσκεψη του κ. Χριστόφια στο βατικανό για την επίλυση των κατεχόμενων φέρνει στο προσκήνιο ανταλλάγματα από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, περί συλλογικών εκκλησιαστικών αποφάσεων και υποταγή εις τον μεγάλο θρησκευτικό ηγέτη τον Πάπα βενέδικτο.
Η πρέσβειρα καλής θελήσεως του Σιωνισμού κ. Κλίντον με την συνεργάτιδα και μέλος της μπίλντερμπεργκ κ. Μπακογιάννη, είναι έτοιμες να ενισχύσουν την παρουσία των Τούρκων στη Θράκη ενεργοποιώντας ένα όπλο για μελλοντική χρήση σε εθνικά και θρησκευτικά ζητήματα. Είναι εμφανές και από την σημερινή Σερβία με την αναγνώριση του Κοσσόβου ότι η Ορθοδοξία βρίσκεται σε σμίκρυνση ενώ ο άκακος μουσουλμανισμός ενισχύεται. Η σχολή της Χάλκης είναι αυτονόητο ότι πρέπει να λειτουργήσει, όπως και το μεγαθήριο της Ορθοδοξίας η Αγία Σοφιά. Μας χρωστούν και δεν χρωστάμε σε κανέναν.