Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ.
Οι Έλληνες είναι στενά συνδεδεμένοι με την πατρώα γη. Η φυσιολατρία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλους τους πατριώτες .Μεγάλο μέρος της γης που παραλάβαμε από τους ένδοξους προγόνους μας , έχει χαθεί προσωρινά , εξαιτίας βαρβαρικών εισβολών .Στην Κύπρο ο Έλληνας αγρότης της Κερύνειας δεν μπορεί να καλλιεργήσει την γη του .
Ούτε μπορεί να την χαρεί αλλά και να ζήσει από τους καρπούς της. Το ίδιο και ο Έλληνας ψαράς της Αμμοχώστου αφού του έχει απαγορευτεί από τους τούρκους εισβολείς ,η πρόσβαση στη θάλασσά του ....»»»»Ο Έλληνας της Ανατολικής Ρωμυλίας όπως και της Ιωνίας δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τα εύφορα εδάφη των κατεχομένων αυτών περιοχών .Ο Κωνσταντινουπολίτης αναγκάστηκε να αφήσει την Πόλη του , σε ορδές τούρκων που έχουν υποβαθμίσει την απείρου κάλλους ομορφιά της .
Οι πανέμορφες ακτές της Βορείου Ηπείρου παραδίδονται από το Αλβανικό κράτος , όχι στους νόμιμους κατοίκους της περιοχής αλλά σε αλβανούς του βορρά και σε πολυεθνικές εταιρείες με σκοπό την ανέγερση πολυτελών ξενοδοχείων , όπως ακριβώς συμβαίνει και στην κατεχόμενη Βοκολίδα της Κύπρου .Στον Πόντο η απαράμιλλη ομορφιά των βουνών και της Μαύρης Θάλασσας είναι στα χέρια των τούρκων , οι οποίοι έχουν καταστρέψει τους χριστιανικούς τόπους λατρείας των γηγενών κατοίκων , δηλαδή των Ποντίων .Στρέφοντας το βλέμμα μας προς τα δυτικά αντικρύζουμε την Μεγάλη Ελλάδα , της τωρινής νοτίου Ιταλίας .
Εκεί είχαν κτιστεί πόλεις, στάδια , ναοί και λιμάνια όπου μεγαλούργησαν ο Ελληνικός πολιτισμός και το εμπόριο . Σήμερα η Μ. Ελλάδα , κατέληξε στον υποβαθμισμένο Ιταλικό νότο .Στην Αίγυπτο , υπάρχει η Αλεξάνδρεια , πόλη που ιδρύθηκε από τον μέγιστο των Ελλήνων , Αλέξανδρο . Μία πόλη όπου ανθούσαν τα Ελληνικά γράμματα , περιήλθε στην κυριαρχία των Αιγυπτίων . Αυτοί με την σειρά τους , εξεδίωξαν κακήν κακώς τους Έλληνες.Όπου και να κοιτάξουμε , πέραν των συνόρων μας βλέπουμε την Ελλάδα , το πνεύμα και τον αξεπέραστο πολιτισμό μας .
Παράλληλα υπάρχει η υποβάθμιση , η κατοχή και η καταστροφή των τόπων λατρείας μας .Εκεί όπου έλαμπε το Ελληνικό Φως τώρα βασιλεύει το σκοτάδι.Η Μεγάλη Ιδέα δεν έχει ξεχαστεί . Ο Ελληνισμός πρέπει να εξαπλωθεί στα φυσικά του όρια.Η σκλαβωμένη Ελληνική Γη , μας καλεί !
Η ορθοδοξία πάντα δυνατή εδώ και 2000 χρόνια συντρίβοντας μέσω των συγγραμμάτων της από τους πατέρες και την παράδοση της Ορθοδοξίας οποιονδήποτε δογματισμό γεννιέται από τα μυστικά συνέδρια των μασόνων και ιλλουμινάτων.
Το κυρίως Ορθόδοξο τόξο Ρωσία Σερβία και Ελλάδα αποκόπτεται από τα Σιωνιστικά σχεδία αλλά παραμένει ηχηρά δυνατό και πάντα απειλητικό. Η Ελλάδα άξια κρατεί ψηλά την Ορθοδοξία κάτω από οποιανδήποτε συνθήκη και με ένα ιστορικό που μας κάνει να είμαστε υπεύθυνη των πράξεων μας.