Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ


ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ MOSSAD ΚΑΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!


Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας μια μικρή ομάδα ανθρώπων, που την απαρτίζουν κυρίως οι γνωστοί Διεθνείς Τραπεζίτες, έχει φθάσει πολύ κοντά στο να πετύχει την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Η ιδιαιτερότητα της Κυβέρνησης αυτής είναι οτι θα την αποδεχτούν στην πλειοψηφία τους οι άνθρωποι ως μόνη λύση.
Η αδυναμία τους, κυρίως ψυχική και πνευματική, στο να αντισταθούν στην ιδέα για Παγκόσμια Κυβέρνηση οφείλεται στην απόκρυψη πληροφορίας και στην πλύση εγκεφάλου που έχουν επιτύχει οι εξουσιαστές μέσω των ΜΜΕ, των οικονομικών κρίσεων και των πολεμικών συγκρούσεων. Σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης και οι συνεχείς πολιτικοκοινωνικές αποσταθεροποιήσεις, μια εκ των οποίων ζούμε σήμερα στη χώρας μας.
Την ανοχή της κοινωνίας, το μεγαλύτερο μέρος τουλάχιστον, την εξασφάλισαν μέσω του ελέγχου της παιδείας. Δημιούργησαν και χρηματοδότησαν κάθε προσπάθεια απεθνικοποίησης και Διεθνοποίησης της παιδείας μας....»»»»Θυμόσαστε όλοι την προσπάθεια που έκανε η κ. Ρεπούση μαζί με τον κ. Βερέμη και άλλους αριστερούς καθηγητές των πανεπιστημίων της Ελλάδος να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία.
Πρέπει να γνωρίζετε ακόμη οτι τα σχολικά βιβλία της Ελλάδος ελέγχονται και απο το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε την απάντηση του Υπουργείου Παιδείας στην Αμερικανοεβραϊκή οργάνωση International Task Force(την επίσημη απάντηση του Υπουργείου Παιδείας) σε τι αλλαγές έχει προχωρήσει στα ελληνικά σχολικά βιβλία και θα διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια ότι η απάντηση του Υπουργείου είναι σαν υφιστάμενου προς προϊστάμενου...Τώρα και τα προηγούμενα δέκα χρόνια υπάρχουν οργανώσεις στην Αμερική που ζητούν αλλαγή των βιβλίων της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ζητούν να απαλειφθούν τροπάρια απο τις λειτουργίες, τα οποία θίγουν τους Εβραίους γιατί είναι αυτό είναι ρατσιστικό.
Συγκεκριμένα ζητούν να απαληφθούν τροπάρια απο την Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή. Αυτές τις ημέρες στη Κύπρο γίνεται προσπάθεια να αλλαχθεί η ιστορία της Κύπρου τώρα που ανέλαβαν την εξουσία άνθρωποι του αριστερού χώρου και προοδευτικοί. Είναι πράγματι παράδοξο, το πως έφτασαν οι αριστεροί και οι αντικαπιταλιστές να συνεργάζονται με το ίδρυμα Σόρος, το Foreign Office, την Αμερικάνικη Πρεσβεία και οι απόψεις τους να ταυτίζονται με αυτές των μεγαλοτραπεζιτών που χρηματοδοτούν το Ιδρυμα Σόρος.
Εδω και 70 περίπου χρόνια ξεκίνησε η αλλαγή των σχολικών βιβλίων στις ΗΠΑ. Οι παραδοσιακοί ιστορικοί που αντιστάθηκαν στην αλλαγή των βιβλίων, εκτοπίστηκαν και αντικατστάθηκαν με ιστορικούς τύπου «Ρεπούση».Το ίδιο συνέβη και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες αμέσως μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το σημαντικό όμως είναι οτι γίνονται διαδηλώσεις στη Κορέα, διότι η Κυβέρνηση ξεκίνησε την αλλαγή των σχολικών βιβλίων ιστορίας, ούτως ώστε να είναι αγαπημένοι με τους γείτονές τους. Αυτές τις διαδηλώσεις όμως δεν θα τις δείτε ποτέ στην τηλεόραση, γιατί έτσι θα υποψιαστείτε οτι υπάρχει ένα κοινό κέντρο, μια παγκόσμια αφανής κυβέρνηση.
Εγινε προσπάθεια να αλλαχθούν τα σχολικά βιβλία στην Ρωσία, τα βιβλία μοιράστηκαν στα σχολεία, αλλά η εκεί Κυβέρνηση αντιλήφθηκε γρήγορα την αλλαγή, τα απέσυραν γρήγορα και τα αντικατέστησαν με τα παραδοσιακά βιβλία της χώρας τους. Εδω και λίγους μήνες γίνεται προσπάθεια αλλαγής των σχολικών βιβλίων και στην Ιαπωνία, ενώ το θέμα συζητιέται και στην Κίνα.Ποιά είναι αυτή η δύναμη που αλλάζει τα σχολικά βιβλία απο τις ΗΠΑ μέχρι τη Κίνα. Πως είναι δυνατόν αριστεροί προοδευτικοί επαναστάτες να συνεργάζονται με αυτούς τους παγκόσμιους δικτάτορες; Έτσι τους ονόμασε ο Όργουελ.
Έχει παρατηρηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, αριστεροί προοδευτικοί άνθρωποι, να συνεργάζονται με τα προαναφερθέντα ιδρύματα. Φυσικά θα ήταν αφέλεια να πεί κάποιος οτι τα σχολικά βιβλία της Ρωσίας και της Κίνας τα αλλάζουν οι Αμερικάνοι. Όλοι πια βλέπουν οτι υπάρχει μια κρυφή παγκόσμια κυβέρνηση, που πλησιάζει ο καιρός για να γίνει φανερή. Ήδη συζητούν πολλές κυβερνήσεις την δημιουργία ενός παγκόσμιου νομίσματος.
Η δικαιολογία είναι ότι και με το ευρώ. Οτι δεν θα υπάρχει πληθωρισμός, δεν θα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Φυσικά έγινε ακριβώς το ανάποδο. Απο τότε που ήρθε το ευρώ άδειασαν οι τσέπες μας.Η Παγκόσμια Κυβέρνηση και η πραγματική Νέα Τάξη Πραγμάτων έρχεται. Η εκλογή Ομπάμα κρύβει πίσω της το πιο επικίνδυνο τραπεζικό λόμπι. Σε ποσοστό 80% η Κυβέρνηση των ΗΠΑ αποτελείται απο Εβραίους. Ο Ομπάμα είναι η πολύ καλά στημένη μαριονέτα τους.
Άνθρωποι όπως ο Μπρεζίνσκι, ο Σόρος, ο Ροκφέλερ τον στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις και αυτό τα λέει όλα.Για να επιτευχθεί όμως αυτή η Κυβέρνηση πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ούτως ώστε κανείς να μην την αμφισβητήσει.
Οι Παγκόσμιοι Δικτάτορες θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν το σχέδιό τους.