Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΚΥΠΡΙΑΚΕ ΛΑΕ ΠΡΟΣΕΧΕ !


ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΒΡΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΠΟΛΕΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ.

Με τον Πάπα Βενέδικτο θα συναντηθεί αύριο Χριστόφιας. Τη βοήθεια του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ για τη διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου θα ζητήσει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.
Ο πρόεδρος Χριστόφιας θα επισκεφθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) τον Ποντίφηκα στο Βατικανό , τον οποίο θα ενημερώσει επίσης για την πορεία των διαπραγματεύσεων με στόχο την εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στο κυπριακό.
Ο Κύπριος πρόεδρος κατά την επίσημη επίσκεψη του στην Αγία Έδρα θα έχει συνομιλίες με τον πρωθυπουργό του Βατικανό (Γραμματέα Επικρατείας) Καρδινάλιο T. Mερτόνε.Ο κ. Χριστόφιας σημείωσε ότι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι Μαρωνίτες και Λατίνοι, οι οποίοι υπάγονται εκκλησιαστικά στο Βατικανό.Ο Δήμαρχος Ρώμης Τ.Aλεμάνο θα απονείμει στον πρόεδρο Χριστόφια την ανώτερη τιμητική διάκριση της Πόλης της Ρώμης.
Επίσης, ο πρόεδρος Χριστόφιας θα συναντηθεί με τον καθηγητή A.Ρικάρντο πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αιγιδίου.
Τα περισσότερα δεινά του κόσμου προέρχονται από τις χορηγίες του Πάπα και του Βατικανού ,όπως ακριβώς συνέβη και με τον πόλεμο στην Σερβία. Υποστηριχτής και χρηματοδότης του αλβανικού στρατού UCK, καθώς και οποιοδήποτε λαού και θρησκείας πολεμούσε την Ορθοδοξία το 1999 στα Βαλκάνια. Ηγέτης πολλών δεινών και πολέμιος της Ορθόδοξης πίστης, ο καλεσμένος σας. Αρχηγός στον ΟΗΕ των θρησκειών μαζί με τον αρχιραβίνο των Εβραίων Γιάνα Μέτσγκερ με απώτερο σκοπό την μία παγκόσμια θρησκεία με οποιοδήποτε κόστος έστω και ανθρώπινο.
Το παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών έχει ανοίξει παντού τα πλοκάμια του εκμεταλλεύοντας εν ενεργεία μασόνους σε καίρια πόστα για τον ένα και μοναδικό σκοπό.
Αξιότιμε κ.Χριστόφια το αίτημα σας να είστε σίγουρος ότι θα εκπληρωθεί αλλά με ανταλλάγματα ……….