Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

<<ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ>> ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ


ΟΛΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Μήνυμα Π. Βαρθολομαίου.
Καλοῦμεν τοὺς πάντας, ἀνεξαρτήτως θρησκείας καὶ ἐθνικότητος, νὰ συμμετάσχουν εἰς τὴν «Ὥραν τῆς Γῆς», πρωτοβουλίαν τῆς διεθνοῦς περιβαλλοντικῆς ὀργανώσεως WWF, ἡ ὁποία ἔχει ἐξελιχθῆ πλέον εἰς παγκόσμιον συλλογικὴν δρᾶσιν διὰ τὴν προστασίαν τοῦ ἑνὸς καὶ μόνου πλανήτου μας. Εἰς τὰς 28 Μαρτίου λοιπὸν ἄς σβύσωμεν ὅλοι τὰ φῶτα τῶν οἰκιῶν, γραφείων, ἐργοστασίων, ὑπηρεσιῶν καὶ ἄλλων κτηρίων διὰ μίαν ὥραν, ἀπὸ 8.30 ἕως 9.30 ἑσπερινήν, δηλοῦντες τοιουτοτρόπως τὴν προσωπικὴν μας δέσμευσιν εἰς τὸν καλὸν ἀγῶνα διὰ τὴν προστασίαν τοῦ περιβάλλοντος καὶ τὴν ἀποτροπὴν τῆς κλιματικῆς ἀλλαγῆς.

Με το πρόσχημα της σωτηρίας του πλανήτη για άλλη μια φορά συγκροτείται το Π.Σ.Ε, ισοπεδώνοντας κάθε θρησκευτική ελευθερία. Διότι η Ορθοδοξία αν και η μοναδική αληθινή θρησκεία αποδεδειγμένα, ουδέποτε προσηλύτισε πιστούς, αυτοί που πιέζουν τα θρησκευτικά συναισθήματα του κόσμου ειναι τα όργανα της νέας τάξης πραγμάτων με την προσπάθεια ίδρυσης μίας θρησκείας, όπως ένα νόμισμα για όλους ,ένας ηγέτης κ.ο.κ.
Επανερχόμαστε στο θέμα και δικαιολογούμε το τέχνασμα του Π.Βαρθολομαίου και των προϊσταμένων του. Επειδή και εμείς είμαστε ευαισθητοποιημένοι για τον πλανήτη, σας ερωτούμαι ότι εμείς είμαστε η αρχή που πρέπει να σώσουμε τον πλανήτη ή το τέλος; Όταν μεγάλα γκέτα βιομηχανιών εκμεταλλεύονται και καταστρέφουν ανεπανόρθωτα την λειτουργία του πλανήτη σε μέγιστους και τρομακτικούς αριθμούς, μου θέτετε το ερώτημα ότι με κοροϊδεύουν και με μαζικοποιούν. Μας δημιουργούν ενοχές, και μας περνούν στο υποσυνείδητο ιδέες μέσω του περιβάλλοντος, ότι είμαστε ίδιοι και όλοι ένα, ξεχνώντας κάθε Ορθόδοξη παράδοση και κάθε πατριωτική αξία !
Επικεφαλίδα μας η πρόβα τζενεράλε. Είναι μια καλή ευκαιρία τα όργανα της παγκοσμιοποίησης να διαπιστώσουν πόσο υπακούει η υφήλιος στις διαταγές ενός παγκόσμιου ηγέτη, πόσοι παίρνουν το μήνυμα από το χαζοκούτι και πόσοι το εκτελούν. Ίσως αργότερα τα μηνύματα δεν αφορούν το περιβάλλον αλλά προσβάλλουν τις προσωπικές ελευθερίες του καθενός.
Αντισταθείτε και φιλτράρεται εξονυχιστικά κάθε πληροφορία, ίσως παραγκωνίζει σιγά ,αργά, την Ορθοδοξια μας και την ταυτότητα του Έλληνα.
(βλέπε θέμα). Ο πράσινος Πατριάρχης.