Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

RFID KAI ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ (μερος α')


Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Το ζήτημα της παγκόσμιας ασφάλειας έχει ανακύψει, τα τελευταία χρόνια, με αφορμή κυρίως το αιφνίδιο χτύπημα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης. Ένα χτύπημα που για κάποια κυβερνητικά στελέχη των Η.Π.Α. δεν ήταν και τόσο αιφνίδιο, διότι πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία Αμερικανών μυστικών πρακτόρων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν φανατικούς ισλαμιστές με σκοπό την καλλιέργεια ενός παγκοσμίου κλίματος τρομοκρατίας.
Κατ' αυτόν τον τρόπο κατασκευάστηκε το τέλειο άλλοθι για την αστυνόμευση και την παρακολούθηση ολόκληρου του πλανήτη υπό το πρόσχημα της τρομοκρατίας. Συγχρόνως αναδείχθηκε μία νέα προτεραιότητα για όλη την ανθρωπότητα, το ζήτημα της ασφάλειας και της διεθνούς τάξης.
Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας ακούσαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι είναι υποχρεωτικό σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων σκύλων να «εμφυτεύσουν» στα κατοικίδια ζώα τους ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα του ζώου. Αυτή η είδηση πέρασε στα «ψιλά», όπως λέγεται. Για το τι είναι αυτό το μικροτσίπ, όμως, ελάχιστα φρόντισαν να πληροφορήσουν τους πολίτες. Ποια είναι η χρησιμότητα και ποιος ο λόγος ύπαρξης του νέου επιτεύγματος της βιομετρικής τεχνολογίας, όπως ονομάζεται η κατηγόρια που ανήκει το VeriChip;
Αυτή είναι και η ονομασία του εμφυτεύσιμου κάτω από το δέρμα μικροτσίπ. Ας μη φαντασθεί κανείς ότι το τσιπάκι αυτό κατασκευάσθηκε από την Applied digital solutions για τα κατοικίδια ζώα. Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του. (Αποκάλυψη 13:16,17)…
Όποιος προσκυνεί το θηρίο και την εικόνα του και λαμβάνει χάραγμα εις το μέτωπό του ή εις το χέρι του, θα πιει και αυτός από το κρασί του θυμού του Θεού που, ανόθευτο, περιέχεται εις το ποτήρι της οργής Του, και θα βασανισθεί με φωτιά και θειάφι εμπρός εις τους άγιους αγγέλους και εμπρός εις το Αρνίον.
Και ο καπνός του βασανισμού των θα ανεβαίνει εις αιώνας αιώνων και δεν θα έχουν ανάπαυσιν ημέρα και νύκτα όσοι προσκυνούν το θηρίον και την εικόνα του και όποιος λαμβάνει το χάραγμα του ονόματός του. Εδώ θα φανεί η υπομονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τας εντολάς του Θεού και την πίστιν εις τον Ιησού. (Αποκάλυψη 14:9-12) συνεχεια (μερος β')