Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ


εβραίοι εμπλεκόμενοι παντού δουλεύοντας πάντα παρασκηνιακά.
Το Ισραήλ και η Τουρκία θα διεξαγάγουν από κοινού φέτος το καλοκαίρι μεγάλα ναυτικά γυμνάσια, μετέδωσε σήμερα ο κρατικός ισραηλινός ραδιοσταθμός. Σύμφωνα με το ραδιοσταθμό, οι δύο χώρες αποφάσισαν να διεξαγάγουν αυτή τη μεγάλης κλίμακας άσκηση παρά τις εντάσεις που προκλήθηκαν στις σχέσεις τους από την πρόσφατη και αιματηρή στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Η πληροφορία αυτή δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί άμεσα από το ισραηλινό υπουργείο 'Αμυνας.
Αναρτήθηκε από omiros Ετικέτες

Για άλλη μια φορά ο σιωνιστικός άξονας επιβεβαιώνεται, Αμερική, Τουρκία, Ισραήλ. Είναι οι μόνες χώρες που μπορούν να διεξάγουν ανενόχλητες εσωτερικούς η εξωτερικούς πoλέμους με την διεθνή κοινή γνώμη, τις ανθρωπιστικές οργανώσεις να είναι σιωπηλές και ανήμπορες να κάνουν κάτι. Κάποια ξεσπάσματα του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ είναι για την παρηγοριά του κόσμου, χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη συμμαχία είναι απειλή για τον ελλαδικό χώρο , όχι επειδή το λέμε εμείς αλλά από τις ενέργειες της συμμαχικής σβάστικας.
Όλοι γνωρίζουμε από δημοσιεύματα πόσο επιρροή έχει το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική και πόσο επηρεάζουν τις εξελίξεις παγκοσμίως. Έχουμε μια Αμερική να διαλύει ένα ορθόδοξο κράτος στα βαλκάνια, τους Ρώσους να ανακάμπτουν από τον κουμμουνισμό που κατέστρεψε την Ρωσική Ορθόδοξη εκκλησία ,όλα εφεύρεση των εβραίων, και το όργανο του σιωνισμού την Τουρκία έτοιμη να χτυπήσει την Ελλάδα δημιουργώντας ένα νέο Κόσσοβο, τεμαχίζοντας τον ελλαδικό χώρο σε φανταστικές και ανύπαρκτες διεκδικήσεις των γειτόνων μας. Υποσημείωση, για άλλη μια φορά ένας εχθρός της Ελλάδος έχει σύμβουλο έναν εβραίο. Sam Vaknin το όνομα του συμβούλου του
Γκρούεφσκι στα Σκόπια. (βλέπε σχετικό άρθρο http://greeknation.blogspot.com)