Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΕΚΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ

Θεσσαλονίκη - Επεισόδια ξέσπασαν χθες στην Θεσσαλονίκη με επίκεντρο την Εγνατία Οδό, η οποία μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ νεαρών και
Αστυνομικών Δυνάμεων.
Οι νεαροί στο πέρασμα τους έσπασαν τζάμια, ζωγράφισαν βλάσφημα σύμβολα σε βιτρίνες μαγαζιών με εκκλησιαστικά είδη, και για ακόμη μια φορά βεβήλωσαν το παρεκκλήσι του Αγίου Αθανασίου στην Εγνατία.
Από την μανία των αναρχικών δεν γλίτωσε και η Αγιορείτικη Εστία, το ιστορικό αυτό κτίριο της Οδού Εγνατίας, το οποίο δέχτηκε επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότωφ.
Να αναφερθεί πως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επισκέφθηκε χθες 6 Μαρτίου, την Αγιορειτική Εστία λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους.
Τέτοιες ενέργειες έχουν επαναληφτεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, με πολύ οργανωμένο σχεδιασμό από μυστικές υπηρεσίες προφανώς της mossad και με εντολοδόχους Εβραίους και Ραβίνους της Θεσσαλονίκης. Το άσβεστο μίσος των Εβραίων εναντίον της Ορθοδοξίας βρίσκεται σε κατάσταση αποθρασισμού. Το τελευταίο προπύργιο της Ορθοδοξίας το Άγιο Όρος χτυπιέται για πολλοστή φορά από όργανα του Σιωνισμού και με εργαλεία της ανθρώπους από υπάρχοντες παρατάξεις στον ελλαδικό χώρο.
Με συμμάχους όλα τα ΜΜΕ αποσιωπείται το γεγονός διαβεβαιώνοντας έτσι για άλλη μια φορά, πώς έχετε σχεδιάσει τον πόλεμο σας.
Κύριοι Σιωνιστές και υφιστάμενοι Μασόνοι, η Ορθοδοξία όπου γιορτάζει και σήμερα είναι ποιο δυνατή από ποτέ! Το παιχνίδι σας είναι ανούσιο χωρίς να αγγίζει της καρδιές των πραγματικών Ορθοδόξων Χριστιανών!