Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Στοχευμένη βεβήλωση σε μοναστήρι της Ρόδου

Ρόδος: Απαγόρευση των γάμων στη μονή μετά το γαμήλιο στοματικό σεξ
Εντολή να σταματήσουν οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο έδωσε ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, μετά τα έκτροπα που σημειώθηκαν από νεαρό ζευγάρι Άγγλων.
      «Δεν μπορεί στο νομα του κέρδους, να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου, προσθέτοντας ότι ειδυλλιακά μέρη για γάμους έχει και άλλα η Λίνδος.
Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας, στην οποία νεαρό ζευγάρι από την Αγγλία εμφανίζεται σε σεξουαλική στιγμή πίσω από το μοναστήρι.
Ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι η ιστορία με τους πολιτικούς γάμους στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου ήταν απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, ωστόσο το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο.
«Από τον επόμενο χρόνο θα σταματήσουν να τελούνται εκεί πολιτικοί γάμοι» είπε, αναρωτηθείς παράλληλα «γιατί θέλουν φόντο μια εκκλησία, αφού δεν κάνουν θρησκευτικό γάμο;»

Η γαμήλια τελετή προέβλεπε και στοματικό σεξ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «δημοκρατικής», ο πολιτικός γάμος τελέστηκε από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Λίνδου στις 25 Σεπτεμβρίου, ο οποίος μετά την τελετή αποχώρησε, το ζευγάρι όμως παρέμεινε προκειμένου να βγάλει τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες. Ανάμεσα στις αναμνηστικές φωτογραφίες του ζευγαριού με τους συγγενείς και τους φίλους, είναι κι εκείνη που η νύφη φέρεται να κάνει στοματικό έρωτα στον γαμπρό στο πίσω μέρος του μοναστηριού, η δημοσιοποίηση της οποίας προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.
Πηγή/Φωτογραφία: Δημοκρατική
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/apagoreysh-twn-gamwn-sto-monasthri-meta-to-gamhlio-stomatiko-seks.4885741.html