Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Αποκάλυψη: Το Ισραήλ με αποδείξεις, προμηθεύει με 'δικό της' στρατιωτικό οπλισμό το ISIS!

Συρία: Ισραηλινές νάρκες στα χέρια των αντικαθεστωτικών;
Μπορεί επισήμως η πολιτική των Ισραηλινών στον πόλεμο της Συρίας να είναι η μη ανάμιξη και η ουδετερότητα, ωστόσο, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις συγκεκαλυμμένης δραστηριότητας, η οποία είναι βέβαια εξαιρετικά συνήθης ιδίως στο «θέατρο» της Μέσης Ανατολής.
Όπως μεταδίδουν έγκυρα ισραηλινά μέσα, οι δυνάμεις του Σύρου ηγέτη Μπασάρ Αλ Άσαντ που προέλασαν στη νότια Συρία, σε συνεργασία με κατοίκους της περιοχής, σταμάτησαν και κατέσχεσαν όχημα σκοτώνοντας του «τρομοκράτες» οδηγούς του. Η περιοχή αυτή είναι δίπλα στα σύνορα με την Ιορδανία και κατοικείται από Δρούζους.
Το όχημα φέρεται να μετέφερε ισραηλινής κατασκευής νάρκες κατά προσωπικού, όλμους, χειροβομβίδες και αντιαρματικές ρουκέτες, τα οποία, σύμφωνα πάντα με τους Σύρους καθεστωτικούς, είχαν ως παραλήπτη το ISIS.
Φυσικά πέραν του ότι υπάρχουν φωτογραφίες μερικών μόνων συστημάτων με πινακίδες γραμμένες στα εβραϊκά, δεν δίνονται και αποδείξεις για το πώς προκύπτει για παράδειγμα ότι παραλήπτες θα ήταν οι μαχητές του ISIS και όχι άλλες δυνάμεις αντικαθεστωτικών που υποστηρίζονται από τη Δύση.
Όπως είναι όμως γνωστό, εν μέσω πολέμου, οι ψυχολογικές επιχειρήσεις των εμπλεκομένων είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, ενώ η συριακή εκδοχή εξυπηρετεί την προβολή βολικής για τους σκοπούς του καθεστώτος επικοινωνιακής καμπάνιας συσπείρωσης του συριακού πληθυσμού κατά του παραδοσιακού αντιπάλου.