Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Συνέντευξη Άσαντ στο Soloviev: η Συρία ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΟΥΤΙΝ. Η Ρωσία είναι μια χώρα από την οποία εξαρτάται η μοίρα του κόσμου… . BINTEO



Συνέντευξη Άσαντ στο nο 1 Ρώσο δημοσιογράφο Vladimir Soloviev: η Συρία ψηφίζει Πούτιν…γιατί μαζί πολεμάμε την τρομοκρατία. Τραμπ ή Μπάιντεν. Οι Αμερικάνοι πρόεδροι είναι ίδιοι είναι απλοί διευθύνοντες σύμβουλοι. Ο πραγματικός νικητής εκλογών είναι: lobby, MME, χρηματοδότες και τραπεζίτες, όπλα και πετρέλαιο..Για Ρωσία: Η Ρωσία σήμερα είναι μια χώρα από την οποία εξαρτάται η μοίρα του κόσμου, είτε μας αρέσει είτε όχι. Για Γάζα: το Ισραήλ επιτιθέμενο και κατακτητής..

Ο Νο 1 Ρώσος δημοσιογράφος Vladimir Soloviev πήρε συνέντευξη από τον Bashar al-Assad που θα μεταδοθεί ολόκληρη αργότερα σήμερα στην εκπομπή του ”Soloviev LIVE” . Σε μια αποσπασματική προεπισκόπηση που ανεβάζει ο δημοσιογράφοςo Πρόεδρος Συρίας εμφανίζεται να μιλάει τόσο για εκλογές στις ΗΠΑ το Νοέμβρη όσο και σε Ρωσία :

-O Κάρλσον ρώτησε τον Πούτιν: Biden ή Trump;

-Οι αναλύσεις των ΜΜΕ και άλλες πληροφορίες δείχνουν πως ο Τραμπ θα κερδίσει. Αλλά εγώ λέω πάντα πως οι Αμερικάνοι πρόεδροι είναι ίδιοι ο ένας με τον άλλον. Καθώς είπα προηγουμένως αυτοί είναι ακριβώς διευθύνοντες σύμβουλοι. Aκόμη κι αν κάποιος αλλάξει πολιτική , χρειάζεται να γνωρίζεις ποιος στην πραγματικότητα φτιάχνει την πολιτική πίσω από την οθόνη του όποιου νικητή. Αυτός είναι ο νο 1 παίκτης: lobby, MME, χρηματοδότες και τραπεζίτες όπλα και πετρέλαιο να ποιος είναι ο νικητής σε κάθε περίπτωση..

Συνέκρινε την παγκόσμια πολιτική με μια εμπορική εταιρεία, στην οποία ο επικεφαλής των Ηνωμένων Πολιτειών είναι απλώς εκτελεστικός διευθυντής και οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι διευθυντές υποκαταστημάτων. «Το κύριο πρόβλημα με αυτούς είναι ότι ενδιαφέρονται για πολέμους», πρόσθεσε ο Σύρος πρόεδρος.

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

“Η εθνική ιδέα ενώνει τους ανθρώπους. Το πρώτο μάθημα είναι να μην αλλάξουμε ή να μην εγκαταλείψουμε τα εθνικά συμφέροντα με αντάλλαγμα εξωτερική υποστήριξη, δυτική ή άλλη.”

Όταν μένεις προσκολλημένος στα εθνικά σου συμφέροντα και τις αρχές σου, μπορεί να πληρώσεις ένα τίμημα και να υποφέρεις, και μπορεί να χάσεις βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα θα κερδίσεις, θα κερδίσεις την εθνική ενότητα, και αργότερα οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν και θα κερδίσεις όλα όσα φιλοδοξείς στη χώρα σου.

Οι εκλογές της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Οι προτιμήσεις της Συρίας στις ρωσικές προεδρικές εκλογές είναι προφανείς – νοιάζεται για ένα άτομο που πολέμησε την τρομοκρατία στη χώρα. Αυτό δήλωσε ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Solovyov Live.

«Αν δείτε τη Ρωσία ως μια χώρα που πολεμά μαζί μας στη Συρία ενάντια στους τρομοκράτες, τότε, φυσικά, αυτό το θέμα (ρωσικές προεδρικές εκλογές ) μας επηρεάζει και δεν μπορούμε να το δούμε μόνο ως εσωτερικό ζήτημα. Για εμάς, φυσικά, έχει σημασία το άτομο που αποφάσισε να αντεπιτεθεί κατά της τρομοκρατίας στη Συρία», είπε. «Αν ρωτήσετε για τους προτιμώμενους υποψηφίους [για τις ρωσικές προεδρικές εκλογές], νομίζω ότι η απάντηση θα είναι προφανής», πρόσθεσε ο Σύρος πρόεδρος.

ΔΥΣΗ

Δεκάδες εκατομμύρια αθώοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τον πόλεμο της Κορέας μέχρι σήμερα εξαιτίας των δυτικών πολιτικών και σκόπιμα. Η Δύση κατέλαβε το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη, τη Συρία και άλλες χώρες. Έχουν αυτοί οι άνθρωποι το δικαίωμα να μιλούν για τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το διεθνές δίκαιο ή τα ήθη;

Ο λαός στη Δύση δεν είναι κακός λαός, αλλά τα μέσα ενημέρωσης έχουν συμμαχήσει με τους πολιτικούς για να κάνουν αυτόν τον λαό αδαή, ώστε να μπορούν να του πουν τα πάντα για να τον κάνουν να πιστεύει οτιδήποτε.

Προσπαθούμε να οικοδομήσουμε καλές σχέσεις με τη Δύση εδώ και πενήντα χρόνια, και υπήρχαν καλοί, λογικοί αξιωματούχοι. Μερικοί από αυτούς είχαν ήθος, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα επειδή το πολιτικό τους σύστημα είναι ένα σύστημα αγοραπωλησίας, όχι σύστημα κοινών συμφερόντων, όπως λένε. Αυτό είναι μια πτυχή.

Οι εμπειρίες από τα μαθήματα που υπάρχουν από τη σχέση με την Αμερική με τον Σάχη του Ιράν και μετά είναι όλα παραδείγματα που δείχνουν ότι η σχέση με τη Δύση είναι μια προσωρινή σχέση. θα σας χρησιμοποιήσει και θα σας στηρίξει, αλλά όταν τελειώσει ο ρόλος σας, θα σας πετάξει στο καλάθι

Η Δύση δεν θα δεχτεί τη Ρωσία ως εταίρο, γιατί δεν δέχονται εταίρους, και η Αμερική δεν δέχεται την Ευρώπη ως εταίρο. Η Βρετανία δεν είναι εταίρος, ούτε η Γαλλία, ούτε η Γερμανία. Όλες αυτές οι χώρες είναι χώρες που συνδέονται με την Αμερική. Εάν η Αμερική δεν δέχεται την Ευρώπη ως εταίρο που είναι οι παραδοσιακοί σύμμαχοι, θα δεχτεί τη Ρωσία; Είναι αδύνατο, επομένως δεν θα επιτύχετε τίποτα..

ΡΩΣΙΑ

Η Ρωσία σήμερα είναι μια χώρα από την οποία εξαρτάται η μοίρα του κόσμου, είτε μας αρέσει είτε όχι.

ΓΑΖΑ – Παλαιστίνη

Το παλαιστινιακό ζήτημα είναι ένα θέμα. Το «Ισραήλ» είναι κατακτητής. Το «Ισραήλ» είναι επιτιθέμενο. Σκοτώνει τους Παλαιστίνιους επειδή αμύνονται. Αυτό είναι εν συντομία.

Ο παλαιστινιακός λαός είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της γηςκαι η γη του κατελήφθη, και σκοτώνεται εδώ και σχεδόν ογδόντα χρόνια. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για τη Γάζα, καθώς είναι μέρος του Παλαιστινιακού ζητήματοςΗ Παλαιστίνη δεν είναι ένα κράτος που επιτίθεται σε ένα κράτος από νομική σκοπιά και δεν είναι άλλος λαός που έρχεται να καταλάβει ένα κράτος ή τα εδάφη άλλου λαού σε ένα γειτονικό κράτος.

«Είναι αδύνατο να μιλήσουμε για Γάζα χωρίς να λάβουμε υπόψη μας το Παλαιστινιακό.Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για Χαμάς στη Γάζα χωρίς να υπολογίσουμε το λαό της Γάζας και το λαό στην Παλαιστίνη. Είναι απαράδεκτο να μιλάμε για όσα συνέβησαν στις 7 Οκτωβρίου χωρίς να αναφέρουμε τι συνέβη από το 1930 έως σήμερα. Είναι η ίδια κατάσταση. Ένα άτομο από το Ισραήλ μπορεί να μου πει ότι εσύ μιλάς για την ιστορία. Αλλά η ιστορία είναι χωριστά από αυτό που συμβαίνει τώρα;»

dimpenews.com