Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Η Shayetet 13 με κατασκοπευτικά μηχανήματα παρακολουθούσε τις κινήσεις του Ρωσικού στόλου στην Μεσόγειο

Δαμασκός - συσκευές ισραηλινής κατασκοπείας φυτεύονται σε τεχνητά πετρώματα,
βρέθηκαν σε ένα ακατοίκητο νησί στα ανοικτά των ακτών της Συρίας, και του Λιβάνου , Al Manar TV Εξοπλισμό με  κάμερα τοποθετείται στο εσωτερικό των βράχων καμουφλαρισμένες συσκευές που  ενεργοποιήθηκαν προκειμένου να παρακολουθούν τις κινήσεις του ρωσικού πολεμικού ναυτικού και να μεταδίδουν εικόνες σε πραγματικό χρόνο μέσω δορυφόρου πίσω στο Ισραήλ, σύμφωνα με την έκθεση.
Τρεις μεγάλες συσκευές με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό μετάδοσης φέρεται να βρέθηκε στο μεσογειακό νησί απέναντι από το συριακό λιμάνι της Ταρτούς.
Η Ταρτούς είναι το σπίτι της ρωσικής ναυτικής δύναμεις, μία στρατιωτική βάση της Ρωσίας εκτός της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και ένα σύμβολο εδώ και δεκαετίες με δεσμούς μεταξύ της Μόσχας και του Άσαντ.
Η Ρωσία συνεχίζει να προμηθεύει Άσαντ με στρατιωτικό εξοπλισμό καθώς μάχεται την εξέγερση.
Ιρανικά πολεμικά πλοία έχουν επίσης αγκυροβοληση στο λιμάνι της Ταρτούς μετά από ταξίδι μέσω της διώρυγας του Σουέζ.
Τα πλοία είχαν πει να παρέχουν εκπαίδευση για τις συριακές ναυτικές δυνάμεις.
Η έκθεση Al Manar υποδηλώνει ότι Ισραηλινοί καταδρομείς από το «Στολίσκου 13", στα εβραϊκά Shayetet 13, μια ελίτ ναυτική μονάδα διεξήγαγε μια προηγούμενη λειτουργία για να φυτέψει το σύστημα επιτήρησης διακριτικά στο νησί.
Οι κομάντος είχαν προηγουμένως διεισδύσει το συριακό έδαφος μέσω του γερμανικού στόλου κατασκευάζοντας υποβρύχια κλάσης Dolphin, οπλισμένοι με πυραυλικές δυνατότητες πυρηνικής κρουαζιέρας, για να εξαγάγετε πέτρες δείγματος που πρέπει να χρησιμοποιείται για την αντιγραφή.
Η βατραχάνθρωποι αξιολόγησαν επίσης το έδαφος για την πιο αποτελεσματική θέση του σταθμού παρακολούθησης, Al Manar αναφερθεί.
Εικόνες από τεχνητούς βράχους με ενσωματωμένες ηλεκτρονικές συσκευές μαζί με τις μπαταρίες και τα καλώδια μαζί με έναν δορυφόρο έδειξε η συριακή κρατική τηλεόραση, αναφέρει η έκθεση.
Ο εξοπλισμός που εμφανίζονται στην συριακή τηλεόραση - και οι τεχνητές πέτρες που χρησιμοποιούνται για να αποκρύψουν - έμοιαζε πολύ με τα στοιχεία που κατασχέθηκαν στο Λίβανο τα τελευταία χρόνια που Λιβάνου ανακοίνωσαν οι αρχές χρησιμοποιήθηκαν επίσης από το Ισραήλ να παρακολουθούνται οι μετακινήσεις στο εσωτερικό του Λιβάνου.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Yigal Palmor δεν θα σχολιάσει σχετικά με την έκθεση του εξοπλισμού κατάσκοπος, λέγοντας: «Εμείς δεν θα συρθούμε στο συριακό εμφύλιο πόλεμο.

Όχι στη λεκτική ή προπαγάνδα πεδίο της μάχης, ούτε για την πραγματική. "
vosizneias.com
Content is provided courtesy of the Jerusalem Post