Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Mπορεί ο Πρόεδρος της Ρωσίας να είναι Ορθόδοξος, αλλα άν χρειαστεί ''θα επικαλεστεί τον Satan''

Ρωσία: του ''Satan 2'' - ΒΙΝΤΕΟ
Ρωσία ετοιμάζεται για πυρηνική δοκιμή ενός τόσο επίνδυνου πυρηνικού όπλου ποΕτοιμάζει πυρηνική δοκιμή υ πραγματικά μπορεί να αφανίσει μια ολόκληρη περιοχή σε δευτερόλεπτα.
Το λεγόμενο ‘’ Satan 2’’ βλήμα εικάζεται ότι είνα το πιο δυνατό βλήμα που έχει καταστευαστεί και εξοπλιστεί με τεχνολογία τέτοιου είδους που μπορεί να μην ανιχνεύουν τα ραντάρ!Αυτό το πραγματικά τρομακτικό όπλο μπορεί να σπείρει τον πανικό στους σημερινούς δυτικούς στρατιωτικούς αρχηγούς.

Το επίσημο όνομα του Rs-28 Sarmat και πρόκειται να αντικαταστήσει το Σοβιετικό R-36M το οποίο οι στατιωτικοί ειδήμονες τους έδωσαν το παρατσούκλι ‘’Σατανάς’’.

Το όπλο αυτό δεν πρόκειται μόνο για τον ΄΄διάδοχο’’ του R-36 Μ αλλά για ένα όπλο που ενδέχεται να καθορίσει το μέλλον ως ένα σημείο πως θα κατευθυνθεί η πυρηνική αποτροπή όπως αναφέρει το Ρωσικό πρακτορείο Zvezda.

Ο πύραυλος μπορεί να εκτοξεύσει μέχρι και μια ντουζίνα πυρηνικές κεφαλές, καταστρέφοντας αποτελεσματικά μια περιοχή όπως το Τέξας ή η Γαλλία.
καθώς η έκταση του αγγίζει τα 10.000 χιλιόμετρα. Η δοκιμή θα γίνει αυτό το καλοκαίρι ενώ αναμένεται να είναι έτοιμα για χρήση έως το 2020.

onalert
Με πληροφορίες από το mirror.co.uk