Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε και σταύρωσε άνδρες σε αρχαία μακεδονική αποικία...

Οι τζιχανιτιστές, αφού βοηθήθηκαν από τους Αμερικανούς και τους άλλους Ευρωπαίους (Άγγλους, Γερμανούς, Γάλλους), επιτίθενται πλέον κατά των χριστιανών που υπάρχουν επί 21 αιώνες στη Συρία, αλλά και δολοφονούν/ξεριζώνουν ό,τι έχει σχέση με τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό.
Στόχος τους είναι η Ελλάδα, τα πολιτιστικά της μνημεία και η ελληνορθοδοξία.
Το φρικτό έγκλημα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ακριβώς αυτό: δολοφόνησαν απογόνους Ελληνικής καταγωγής, των αρχαίων Μακεδόνων, εκεί δηλαδή όπου πέρασε ο Μέγας Αλέξανδρος και κατόπιν τους σταύρωσαν. Η σημειολογία είναι εμφανής.
 
Η νέα φρικτή δολοφονία των τζιχαντιστών δημοσιεύεται στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ:
Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε και σταύρωσε άνδρες σε αρχαία μακεδονική αποικία...
Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε με από μια σφαίρα στο κεφάλι και στη συνέχεια σταύρωσε τέσσερις άνδρες στην πόλη Αλ Μπουκαμάλ (Al Bukamal), κοντά στα σύνορα Συρίας – Ιράκ, στις όχθες του Ευφράτη…


Η Αλ Μπουκαμάλ βρίσκεται κοντά στα ερείπια της συγκλονιστικής ελληνορωμαϊκής πόλης Δούρα Ευρωπός, η οποία αποτελεί ένα από τα απτά παραδείγματα της συγχωνεύσεως μεταξύ του ελληνικού και των πολιτισμών της Ασίας, διάσημη για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της και τις καταπληκτικές τοιχογραφίες της.


Πιστεύεται ότι οι πρώτοι κάτοικοι της πόλης ήταν Μακεδόνες βετεράνοι, κυρίως παιδικοί φίλοι του Σελεύκου, που αναμείχθηκαν με εντοπίους Σημίτες.


Η πόλη οικοδομήθηκε με ιπποδάμειο πολεοδομικό ιστό, διέθετε ακρόπολη και βουλευτήριο. Στους Έλληνες αποίκους οι Σελευκίδες διέθεσαν καλλιεργήσιμες γαίες (κληρουχίες) στον Ευφράτη, καθώς και πολιτικά δικαιώματα, τα οποία εστερούντο οι εντόπιοι. Ωστόσο η συμβίωση Ελλήνων (Θρακών, Μακεδόνων και άλλων) με Σημίτες οδήγησε στον πολιτιστικό συγκρητισμό της πόλεως.
Το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες από το νέο του φριχτό έγκλημα...
Ποιος θα σταματήσει τους τζιχαντιστές; Ποια ελληνική κυβέρνηση θα πει ότι απειλείται η χώρα και βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη για να κλείσει τα σύνορά της προς τους λαθρομετανάστες; Είναι βέβαιο ότι ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί τζιχαντιστές! Κινδυνεύουν οι Έλληνες και τα αρχαιολογικά μας μνημεία!