Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Δήλωση Σοκ.. Απο τον Μάρτιο που έγινε η δήλωση του ΥΠ.ΑΜ έχουμε αύξηση 750% !!! *στοιχεία του Λιμενικού Σώματος

Καμμένος: Δεν θα μπορέσουμε να συγκρατήσουμε την ISIS αν η Ευρώπη συνεχίσει το bullying σε βάρος μας
Νέες εμπρηστικές δηλώσεις Καμμένου στην εφημερίδα The Times. Τι λέει για την απειλή των τζιχαντιστών και το ρόλο της Ελλάδας. Σφοδρές αντιδράσεις
Για μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών και τζιχαντιστών στην Ευρώπη σε περίπτωση που καταρρεύσει η Ελλάδα προειδοποιεί ο Πάνος Καμμένος με δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα The Times.
ADVERTISEMENT
"Δεν μπορούμε να κρατάμε το Ισλαμικό Κράτος εκτός αν η ΕΕ εξακολουθεί να ασκεί bullying σε βάρος μας" είναι ο τίτλος του άρθρου που έρχεται σε συνέχεια παρόμοιων δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας στις αρχές Μαρτίου, όταν ο κ. Καμμένος είχε απειλήσει τους δανειστές ότι αν "χτυπήσουν" την Ελλάδα, "θα δώσουμε κι εμείς στους μετανάστες χαρτιά να πάνε στο Βερολίνο".
"Η απροκάλυπτη εμπλοκή στις εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι μόνο πρωτάκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα αλλά και ανήθικη και επικίνδυνη. Αν η Ελλάδα 'εξαφανιστεί', τότε διακυβεύονται πολλά περισσότερα από την οικονομική σταθερότητα και το ευρώ" αναφέρει ο υπουργός Άμυνας στη βρετανική εφημερίδα. Προσθέτει πως Βερολίνο και Βρυξέλλες ασκούν bullying με σκοπό να οδηγήσουν την Αθήνα "σε μια πλήρη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση" και κάνει λόγο για "συνεχείς προσπάθειες" από Ευρωπαίους αξιωματούχους να διαλύσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Ελλάδα.
Αν όμως η Ελλάδα εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να φύγει από την Ευρωζώνη,  "κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης" προειδοποιεί ο υπουργός.
Οι παραπάνω δηλώσεις του Πάνου Καμμένου προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις από μέρους των πολιτικών κομμάτων.
ΝΔ: Η διεθνής κοινότητα ανατριχιάζει από τέτοιες δηλώσεις
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραγκούνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Ο κ. Καμμένος δυσφημεί και εκθέτει σε ολόκληρο τον κόσμο τη χώρα μας.
Όταν οι Τζιχαντιστές αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για την Ευρώπη, αλλά και για όλο τον κόσμο, η διεθνής κοινότητα ανατριχιάζει από τέτοιες δηλώσεις. Τις εκλαμβάνει ως άμεση απειλή.
Υπάρχει και γεωπολιτικό κόστος από τέτοιες ανοησίες.
Ως πότε θα απομονώνουν τη χώρα από παντού;"
ΠΑΣΟΚ: Ανεύθυνες και επικίνδυνες οι δηλώσεις Καμμένου¨
"Οι συνεχείς επιδεικτικές δηλώσεις του κ. Καμμένου, κυβερνητικού συνεταίρου και πολιτικού καθοδηγητή του κ. Τσίπρα, ότι η Ελλάδα θα στείλει τους τζιχαντιστές στη Ευρώπη αν η Ευρώπη εξακολουθήσει να πιέζει την Ελλάδα στη διαπραγμάτευση για το πρόγραμμα στήριξης, είναι πλέον όχι μόνο ανεύθυνες, αλλά και ιδιαίτερα επικίνδυνες" αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.
"Οι  διεθνείς οργανισμοί, οι ξένες κυβερνήσεις και τα διεθνή ΜΜΕ  καταγράφουν ότι αυτά τα δηλώνει ο Υπουργός Άμυνας που θεωρεί ότι ασκεί πίεση για τη διαπραγμάτευση γύρω από το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, όταν την εμφανίζει ως εν δυνάμει κίνδυνο για την ευρωπαϊκή ασφάλεια . 
Αντιλαμβάνονται άραγε οι κκ. Τσίπρας και Καμμένος πόσα τέτοια  «επιχειρήματα» μπορούν να προβάλουν απευθυνόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ γειτονικές μας χώρες που βρίσκονται σε απευθείας γεωγραφική επαφή με εστίες κρίσεων και πολέμων; 
Πόσο ακριβά πρέπει να πληρώσει η χώρα  τον εθνικό λαϊκισμό και τη φτηνή δημαγωγία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ;" καταλήγει η ανακοίνωση.
ΠΟΤΑΜΙ: Κάποιος πρέπει να σταματήσει όλους αυτούς που παίζουν στα υπουργεία, όπως θα έπαιζαν με το τρενάκι τους
"O κ.Καμμένος αποφάσισε να βομβαρδίζει και την υπόλοιπη Ευρώπη με Τζιχαντιστές. Την προηγούμενη φορά είχε βομβαρδίσει το Βερολίνο. Ο Πρωθυπουργός έκανε τότε πως δεν άκουσε και δεν απάντησε στο ανάλογο ερώτημα που του έκαναν οι δημοσιογράφοι στην κοινή συνέντευξή του με την Άνγκελα Μέρκελ. Και καλά έκανε. Τώρα όμως, κάποιος από την κυβέρνηση πρέπει να δώσει μια απάντηση" αναφέρει το Ποτάμι. "Οι προτροπές των υπουργών στους διαδρόμους της Βουλής προς τους δημοσιογράφους «μην ασχολείσθε με τον Καμμένο» δεν αρκούν για να καθησυχάσουν και την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη στην οποία απηύθυνε ο κ.Καμμένος την απειλή του. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, η Ελλάδα θέλει συμμάχους και κάποιος πρέπει να σταματήσει όλους αυτούς που παίζουν στα υπουργεία, όπως θα έπαιζαν με το τρενάκι τους", καταλήγει.