Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!! Ο Στρατηγός μαχητής της Λευκωσίας το 1974 Δ.Αλευρομάγειρος προτείνει το όχι στο δημοψήφισμα

Ο διοικητής του 336 Τάγματος που κράτησε την Λευκωσία κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής το 1974, ο στρατηγός Δημήτρης Αλευρομάγειρος ,παίρνει θέση για την υπόθεση του δημοψηφίσματος της Κυριακής.
Θέση σαφώς αντίθετη απ΄ αυτή που έχουν λάβει άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί. Σ΄ ένα κειμενό του επισημαίνει και εξηγεί γιατί είναι υπέρ του Όχι.
“Οταν τον περασμενο Δεκεμβρη η Ευρωπη αποφασισε να πεταξει τον Σαμαρα, ο τελευταιος κατεφυγε σε εκλογες μεσω της εκλογης του Προεδρου της Δημοκρατιας γιατι ακομα και αυτος δεν αντεξε την πιεση.
Ο Αλεξης Τσιπρας αρχισε μια διαπραγματευση με τους λυκους και οταν εφτασε στο παρα πεντε μιας οδυνηρης συμφωνιας η Ευρωπη τον πιεσε σε πληρη υποταγη και οδηγηθηκαμε στο σημερα”, επισημαίνει ο στρατηγός Αλευρομάγειρος και προσθέτει:

“Δεν θα λυθει το προβλημα της Ελλαδας ειτε με το ΟΧΙ είτε με το ΝΑΙ γιατι η Ευρωπη δεν ειναι η Ευρωπη των Λαων αλλα η Ευρωπη του αθλιου ιερατειου των Βρυξελλων, 
Το ολοκληρωτικο έγκλημα κατα της Ελλαδας το αρχισε ο Σημιτης με την ενταξη στο ευρω [ο κ .Σημιτης του ΝΑΙ σημερα] και το ολοκληρωσε ο Γ.Α.Παπανδρεου [ του ΝΑΙ σημερα] με το εγκλημα του Καστελοριζου,
Ψηφιζω λοιπον ΟΧΙ για την αξιοπρέπεια και με την ελπιδα οτι θα τους ταραξει πιο πολυ απο το ΝΑΙ το οποιο θα μας στειλει στην πληρη υποδουλωση”