Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ- ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ήδη τα ΜΩΡΑ μόλις γεννιούνται! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Και τέλειο έδαφος θα βρεί ο ψευτομεσίας τους ο αντίχριστος!!!Θα τα βρεί όλα έτοιμα.
Γιατί μέσω της τεχνολογίας και των ΜΜΕ περνούν τα μηνύματα που θέλουν και ο κόσμος τα δέχεται θελει δεν θέλει.Ήδη κάποιοι έχουν διαλέξει στρατόπεδο.
Προωθούν άμεσα λοιπόν το σφράγισμα με τον αριθμό του θηρίου.Τώρα μας έχουν τρελλάνει στην προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ,ότι εξαφανίστηκε ο τάδε ηλικιωμένος.ή η δείνα ανήλικη κ.τ.λ. Που σημαίνει ότι θέλουν να μας περάσουν την ιδέα ότι αν είχαν το σφράγισμα δεν θα υπήρχε πρόβλημα θα τους έβρισκαν αμέσως.Θα υποχρεώσουν τον κόσμο θέλει δεν θέλει να σφραγιστεί.
Είναι απολύτως βεβαιωμένο ότι

Άν δεν λάβετε το σφράγισμα δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ούτε να πουλήσετε τίποτα!!!Ούτε καν τρόφιμα.Δεν θα μπορείτε να νοικιάζετε σπίτι ή κατάστημα άρα δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε είδους επιχείρηση.Δέν θα έχετε την δυνατότητα, σύμφωνα με το volcanotimes.gr, χωρίς το σφράγισμα να έχετε συναλλαγές με τράπεζες,δημόσιες υπηρεσίες,ούτε εφορία,ΤΕΒΕ,ΙΚΑ,κ.τ.λ.Δέν θά εχετε ασφάλεια,γιατρούς νοσοκομεία,φάρμακα,τίποτα.Δεν θα υπάρχετε εγγεγραμένοι στο κράτος σαν νόμιμοι πολίτες χωρίς το σφράγισμα του θηρίου[666] θα είσαστε παράνομοι.Όπως οι κοινοί εγκληματίες θα ζείτε κυνηγημένοι,θα συλλαμβάνεστε,θα σας κλείνουν φυλακή,και θα σας σκοτώνουν!
Και όλα αυτά γιατί δεν θα δεχτείτε το σφράγισμα.



makeleio