Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

”Τρέλαναν τους Νατοϊκούς” τα Ρώσικα ΟS/AK …”Τέσσερα στα τέσσερα” πέτυχαν στο NAMFI ! (video)

Έτριβαν τα μάτια τους οι Νατοϊκοί σύνδεσμοι του Χωρών χρηστών του NAMFI (ΠΒΚ ) απο την ευστοχία των Ρωσικών OS/AK που έτρεχαν σαν δαιμονισμένα στο χώρο εκτοξεύσεως και εκτελούσαν τακτική βολή σε 4 λεπτά και 30 δεύτερα !!
 
Έβγαζαν μάτια τα Ρωσικά Αντιαεροπορικά συστήματα χθές  ημέρα βολής των Αμερικανικών ‘ΧΩΚ” και Ρωσικών ΟS/AK στο ΠΒΚ που ανεβαίνοντας απο το χώρο διασποράς τα Ρωσικά Αντιαεροπορικά συστυστήματα με δαιμονισμένη ταχύτητα και με ελάχιστο χρόνο τάξεως λιγότερο απο πέντε (5) λεπτά , έβαλαν τα γυαλιά στους παρατηρητές του ΝΑΤΟ  αφού σε τέσσερις εξόδους στα μικρά ”τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη -στόχους ” τους μικρότερου επιτρεπτού  μεγέθους τα (΄locκ -αραν) και  πέτυχαν τους στόχους με τρομακτική ευστοχία  ”4  στα 4 ”!
 
Ίσως να χρειαστεί να οργανώσουμε και ασκήσεις εναντίον αυτών συστημάτων ανέφεραν οι Αρχηγοί του ΓΕΑ και ΑΤΑ στον Α/ΓΕΕΘΑ που έδινε τις απαραίτητες εξηγήσεις λόγω ειδικότητος του ΓΕΕΘΑ που είναι Αντιαεροπόρος απο τα γεννοφάσκια του…Νεαρός Υπολοχαγός στο( FORT BLISS  του Ελ-Πασο στο Τέξας !)
 
Ο Δικέφαλος θα συνεχιστεί και σήμερα  με Βολές των ASRAD και τα Βέλος και απο Δευτέρα πάνε για άλλα δήλωσε ο Αρχηγός !

Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑ Κ/Β “OS/AK”

Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑ Κ/Β “OS/AK”
Γενικά
Το Α/Α Σύστημα K/B “OSA-ΑΚ” είναι Ρώσικης κατασκευής. Το 1992 με βάση τη συνθήκη CFE συγκροτήθηκε μία (1) Μοίρα με την παραλαβή από την πρώην Ανατολική Γερμανία του Α/Α οπλικού συστήματος K/B “OSA-AK”.
 
Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες
Εμβέλεια12 χλμ
Ύψος εμπλοκής100μ – 5 χλμ.
Ταχύτητα βλήματος2,4 Mach
Πολεμική κεφαλή18 kgr
Εμβέλεια ραντάρ ερεύνης45 χλμ.
Στόχοι εμπλοκής1
Βλήματα για βολή6
Χρόνος αναπληρώσεως5 δευτ.
Ρυθμός βολής6 πύραυλοι/λ
 
Επιχειρησιακή Χρησιμοποίηση
Χρησιμοποιείται για την προστασία ευρείας περιοχής από εχθρικά Α/Φ και Ε/Π που πετούν σε πολύ χαμηλά και χαμηλά ύψη σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
VIDEO απο βολή των Ρώσικων OS/AK και άσκηση ταχείας Τάξεως