Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Νέο ισλαμικό σοκ στη Τουρκία - "Λάθος τα μικτά σχολεία".λέει ο πρόεδρος της Βουλής!


  Μακάρι αυτό το λάθος να διορθωθεί.
Όσοι υποστήριζαν χρόνια τωρα ότι ο Ερντογάν είχε πάντα κρυφή ισλαμική ατζέντα νοιώθουν να επιβεβαιώνονται. Μετά από τις ασύλληπτες απόψεις που εκφράστηκαν για διαχωρισμό των φοιτητικών εστιών σε “αρρένων” και “θηλέων”, έρχεται η δήλωση του αντιπροέδρου της Βουλής και μέλους του κόμματος AKP του Ερντογάν να σοκάρει: μέγα λάθος λέει η μικτή εκπαίδευση!Ο Σαδίκ Γιακούτ μέσα στη τουρκική Βουλή μιλώντας στο 14ο παιδικό φόρουμ ...αναγνώρισε ως μεγάλο λάθος την μικτή εκπαίδευση και υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξει ρύθμιση!
Ο Γιακούτ δήλωσε πως “στο θέμα της ξεχωριστής εκπαίδευσης αγοριών και κοριτσιών, δυστυχώς στην Τουρκία έγινε μεγάλο λάθος , στην προσπάθεια να προσεγγίσουμε τη Δύση”.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Τζουμχουριέτ ο Γιακούτ αναφερόμενος στα δυτικά
σχολεία που έχουν ανοίξει στην Τουρκία είπε πως “όταν αυτοί έρχονται και σε σχολεία όπως το Λύκειο Αρρένων Γαλατάσεράι, το Ιταλικό Λύκειο Θηλέων και το Γερμανικό Λύκειο Θηλέων παρέχουν ξεχωριστή εκπαίδευση, επιβεβαιώνει πως η μέχρι τώρα παροχή μικτής εκπαίδευσης υπήρξε ένα μεγάλο λάθος.Μακάρι αυτό το λάθος να διορθωθεί”.
onalert