Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

25.000 ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ "ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ > ΠΟΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ;

Ο αριθμός των παράνομα ευρισκομένων στην χώρα μεταναστών, είναι αδιευκρίνιστος. Κάποιοι ανεβάζουν τον αριθμο σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες.Αυτό όμως που φαίνεται να γνωρίζουν καλά ξένες πρεσβείες, είναι η ύπαρξη τεράστιου (για τα Ελληνικά δεδομένα) αριθμού “μπαρουτοκαπνισμένων” μουτζαχεντίν που βρίσκονται στην Ελλάδα ως “οικονομικοί μετανάστες”.
Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατη πληροφορία, συγκεκριμένη πρεσβεία υπολογίζει πως μεσα στους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, υπάρχουν περί τους 25,000 ισλαμιστές που μάλιστα έχουν εμπειρία σε εμπόλεμες καταστάσεις.Το θέμα είναι αρκετά σημαντικό, εως ολέθριο. Το επόμενο διάστημα θα δημοσιεύσουμε πληροφορίες για το “προφίλ” των εν δυνάμει ταγμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εχθροπραξίες. Την καταγωγή τους, τον τρόπο διαβίωσης, συγκέντρωσης και πιθανής ενεργοποίησης.Είναι ένα “θεματάκι” που πιστεύουμε να απασχολεί και τις αρχές. Όχι σήμερα, αλλά από το 2009 όταν είχαμε αποκαλύψει τους “κόνδορες” του ΔΝΤ και την δράση τους, ταυτίζοντας το προφίλ τους με τις συγκεκριμένες ομάδες. Διαβάστε: Τι σημαίνει “Κόνδορες” και ποιά η δράση τους (φωτό).