Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτή την είδηση δέν θα την δείτε στα ΜΜΕ, γιατί απλούστατα υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες!

Πρέβεζα: Το ξέσπασμα του γιου για τους Γεωργιανούς δολοφόνους της μητέρας του!
Οι δράστες παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι ενοικιαστές - Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, την σκότωσαν μετά από φρικτά βασανιστήρια...
Ξεκίνησε λίγο πριν τις 11.00 στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πρέβεζας, η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της Καίτης Δούβλη.
Ο Εισαγγελέας κ. Ευάγγελος Μάστακας, ζήτησε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για την υπόθεση,που συγκλόνισε τον Μάιο του 2012, την κοινωνία των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με το epirusgate, πρώτος κατέθεσε ο γιος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος υπέδειξε τους κατηγορούμενους ως τους δολοφόνους της μητέρας του και ξεκίνησε να περιγράφει τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια των κατηγορουμένων.
Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας 
Το έγκλημα είχε γίνει τον Μαϊο του 2012. Η άτυχη γυναίκα, που νοίκιαζε το διπλανό διαμέρισμα ιδιοκτησίας της, προφανώς άνοιξε στους δολοφόνους της για να το δουν. Από εκείνη την ώρα όμως άρχισαν τα βασανιστήριά της! Οι δράστες την χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι, την έδεσαν και τη φίμωσαν με μονωτική ταινία, την μαχαίρωσαν και στο τέλος την έπνιξαν (!), αφού πρώτα της έβγαλαν τα ρούχα.
Μία βδομάδα μετά την άγρια δολοφονία, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι δράστες ήταν μία πολυμελής σπείρα αλλοδαπών από την Γεωργία, οι οποίοι γνώριζαν ότι το θύμα τους διαθέτει περιουσιακά στοιχεία. Για τη συμμετοχή τους στη δολοφονία είχαν συλληφθεί πέντε Γεωργιανοί, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες.

epirus gate


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/09/blog-post_8370.html#ixzz2fjomeGQl