Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

O δηλωμένος Μασόνος Ολάντ δίνει εντολές να σφαγιαστούν οι Ορθόδοξοι της Συρίας.

Η Γαλλία δηλώνει αποφασισμένη να εξοπλίσει με όπλα τους ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία που μάχονται κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ τη στιγμή που έχει αποφασισθεί στο πλαίσιο του ΟΗΕ η καταστροφή των χημικών όπλων του Συριακού καθεστώτος και σήμερα συνεδριάζει ο αρμόδιος Οργανισμός (ΟΑΧΟ) στη Χάγη.
Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Μπαμάκο, στο Μάλι, πώς, «οι αντάρτες είναι εγκλωβισμένοι ανάμεσα στα στρατεύματα της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ από τη μία πλευρά και τους ριζοσπάστες ισλαμιστές από την άλλη».
Επιχείρησε δηλαδή (κόντρα στη λογική) να διαχωρίσει τους αντάρτες για να δικαιολογήσει την ενίσχυση τους με όπλα. Οι αντάρτες έχουν ως στόχο την ανατροπή του Μπασάρ αλ Άσαντ και μάχονται για το σκοπό αυτό. Είναι ισλαμιστές και τουλάχιστον οι μισοί είναι τζιχαντιστές με διασύνδεση με την Αλ Κάιντα. Αυτό το έχει παραδεχθεί ακόμη και το Βρετανικό Ινστιτούτο Άμυνας Jane’s.
Ο Γάλλος πρόεδρος κλείνει τα μάτια στις σφαγές αμάχων, μικρών παιδιών και γυναικών που έχουν κάνει οι αντάρτες, με τελευταίο συμβάν τον αποκεφαλισμό του πιλότου του ελικοπτέρου που κατέρριψαν οι Τούρκοι στα σύνορα με τη Συρία, και υποστηρίζει πώς δεν «μπορούμε να δεχθούμε ότι τα όπλα αυτά θα μπορούσαν να πέσουν στα χέρια των τζιχαντιστών τους οποίους πολεμήσαμε εδώ στο Μάλι».

Όχι απλά θα μπορούσαν, αλλά θα πήγαιναν κατευθείαν στα χέρια των τζιχαντιστών, αφού ακόμη και να δεχθούμε, όπως ισχυρίζεται ο κ. Ολάντ, πώς οι αντάρτες δεν είναι όλοι «ριζοσπάστες ισλαμιστές» τα όπλα θα κατέληγαν σ’ αυτούς. Γιατί πολύ απλά ελέγχουν τη διακίνηση των πάντων στους κόλπους των αντικαθεστωτικών στη Συρία, πόσο μάλλον των όπλων.
Κατηγόρησε επίσης τη Ρωσία ο Γάλλος Πρόεδρος ότι στέλνει τακτικά όπλα στη Συρία, «αλλά εμείς θα το κάνουμε σε ένα ευρύτερο πλαίσιο με μία σειρά από χώρες και σε ένα πλαίσιο που θα μπορεί να ελεγχθεί».
Με λίγα λόγια ο κ. Ολάντ βλέπει πώς ο Άσαντ προελαύνει κατά των ανταρτών, η Ρωσία έχει πετύχει μία πολιτική-διπλωματική νίκη στο θέμα της Συρίας και κάνει ότι μπορεί να κρατήσει «όρθιους» τους ισλαμιστές αντάρτες ενισχύοντας τους με όπλα. Το ίδιο βέβαια κάνει και η CIA, όπως έχει αποκαλυφθεί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr