Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

(Vid)Κρατώντας στο ένα χέρι τον Σταυρό και στο άλλο χέρι την κούκλα, ο κληρικός καλεί τους γονείς να μην το αγοράσουν γιατί τα παιδιά τους θα… «δαιμονιστούν».

'Η κούκλα του Σατανά' τελικά δεν ειναι μόνο ταινία!
Το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας κληρικός με μια κούκλα στο χέρι, στην οποία αποδίδει «σατανικές» ιδιότητες.
Κρατώντας στο ένα χέρι τον Σταυρό και στο άλλο χέρι την κούκλα, ο κληρικός καλεί τους γονείς να μην το αγοράσουν γιατί τα παιδιά τους θα… «δαιμονιστούν». «Σας παρακαλώ πάρα πολύ προσέξετέ αυτό το νέο δαιμόνιο» λέει στους πιστούς που τον ακολουθούν.

Όπως είναι φυσικό η εμφάνιση αυτού του βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο δεν είναι κάτι καινούργιο, έχει προκαλέσει θυμηδία στους πολίτες και ενόχληση στις τάξεις του Κλήρου αφού χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βλέπουν έναν ορθόδοξο ιερέα να καταδικάζει ως όργανο του Διαβόλου… ένα παιχνίδι.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣΟ Ιερέας που εμφανίζεται στο βίντεο δεν είναι άγνωστη μορφή στον εκκλησιαστικό χώρο. Ονομάζεται Σάββας Αχιλλέως. Είναι ο κληρικός που ίδρυσε την ενορία του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή του Καρέα όπου επί σειρά ετών πραγματοποιούνταν εξορκισμοί από τον ίδιο.
Για κάποιους αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς «εξορκιστές» στην Ελλάδα αν και η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν αποδέχεται αυτόν τον τίτλο ως ξεχωριστή ιδιότητα.

Ο π. Σάββας Αχιλλέως κατάγεται από την Κύπρο και είχε πολεμήσει δίπλα στον Διγενή.
Οι απόψεις και τα κηρύγματα του θεωρούνται ακραία από το μεγαλύτερο μέρος των κληρικών της Εκκλησίας της Ελλάδος, που δεν συμμερίζονται τις απόψεις του.
dogma.gr
Η αναφορά του κληρικού στις «δαιμονικές» ιδιότητες του παιχνιδιού ξεκινούν στο 04΄47’’ του βίντεο