Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Όποιος δεν αυτοφακελώνεται στο facebook θα θεωρείται ύποπτος εγκληματίας!

Eίναι φανερό πια ότι το Παγκόσμιο Μόρφωμα που έρχεται ζητάει την υποταγή μας άνευ όρων και με την συνειδητή μας συγκατάθεση.
Δεν τους ενδιαφέρει απλά η παράδοση τους νοιάζει περισσότερο ακόμα η αυτολοβοτομή.
Στο εξής όποιος προστατεύει τον εαυτο του, δεν γίνεται "ρόμπα" στον κόσμο, δεν αποκαλύπτει τα εσώψυχά του σε κοινή θέα, και προσπαθεί να έχει κανόνες ηθικής θα αντιμετωπίζεται ως ύποπτος τέλεσης αδικημάτων.
Ανησυχίες σε όσους δεν έχουν Facebook προκαλεί η γερμανική ιστοσελίδα Tagesspiegel.de,
η οποία αναφέρει ότι σύμφωνα με έρευνες όσοι δεν χρησιμοποιούν την διάσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη στιγμή είναι περισσότερο ύποπτοι να εξελιχθούν σε δολοφόνοι καθώς όχι μόνο παρουσιάζουν μεγαλύτερο ρίσκο να επιδείξουν βίαιη συμπεριφορά αλλά και οι εργοδότες τους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού οι άνθρωποι αυτοί δεν μοιράζονται εύκολα πληροφορίες για την ιδιωτική τους ζωή.
Όπως μάλιστα λένε, ούτε ο Νορβηγός Άντερς Μπρέιβικ είχε Facebook, αλλά χρησιμοποιούσε μόνο το MySpace, ενώ και ο δράστης του Κολοράντο, Τζον Χολμς δεν είχε ούτε Facebook, ούτε MySpace.
Για αυτό όποιος αυτοαποβλακώνεται και δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα παίρνει πιστοποιητικό "κοινωνικών φρονημάτων".