Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Επίδειξη δύναμης της Μοσάντ στην Ελλάδα. Κάντε στην άκρη όλοι…εμείς κάνουμε κουμάντο..

Κάνουν τις διακοπές, υπό την προστασία της “Μοσάντ”  .
Οι 600 Γαλλοεβραίοι τουρίστες που θα κάνουν διακοπές στην Αλεξανδρούπολη, ολόκληρο τον Αύγουστο, έφεραν μαζί τους και τον δικό τους Ραβίνο. - Έφεραν ακόμα και δικούς τους μαγείρους καθώς και ξενοδοχειακό προσωπικό - Θα υπάρξουν επιχειρηματικές συμφωνίες;
Κάτω από “δρακόντεια” μέτρα ασφαλείας, θα κάνουν τις διακοπές τους, όλο τον Αύγουστο, περίπου 600 Γαλλοεβραίοι τουρίστες, που έφθασαν με πτήσεις τσάρτερ, στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.
Είναι η πρώτη φορά που το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης Μ. Αλέξανδρος συνδέεται με πτήση τσάρτερ με την πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Οι τρεις ομάδες γαλλοεβραίων τουριστών, που την Τετάρτη βρέθηκαν στην Καβάλα και θα επισκεφθούν τη Χρυσούπολη, 8 και 9 Αυγούστου, θα κάνουν τις διακοπές στην Αλεξανδρούπολη, διαμένοντας τα ξενοδοχεία της πόλης.
Οι γαλλοεβραίοι θα περιοδεύσουν γενικώς στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Μέτρα ασφαλείας ενισχυμένα για την άφιξη των γαλλοεβραίων τουριστών υπήρχαν και στο αεροδρόμιο.
Οι αρχές έχουν στο μυαλό τους το τι έγινε πρόσφατα στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας και λαμβάνουν προληπτικά μέτρα ασφαλείας φοβούμενες μήπως επαναληφθεί ίδιο περιστατικό.
Η επίσκεψή τους θεωρείται ως το θετικό αποτέλεσμα της τουριστικής προβολής που έγινε στην Έκθεση του Λούβρου, από πλευράς της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, τον προηγούμενο χειμώνα.
Σημειώνουμε ότι στις διακοπές που κάνουν στον Έβρο, έχουν φέρει και τον δικό τους ραβίνο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, είχε προηγηθεί η άφιξη στην Αλεξανδρούπολη κλιμακίου της Μοσάντ από το Τελ – Αβίβ.
ΟΙ Γαλλοεβραίοι τουρίστες, έχουν νοικιάσει ολόκληρο το ξενοδοχείο Grecotel Egnatia της Αλεξανδρούπολης, που διαθέτει 140 δωμάτια.
Μαζί τους έφεραν τους δικούς τους μάγειρες και ξενοδοχειακό προσωπικό, οι δε ξενοδοχοϋπάλληλοι του Egnatia, μετακόμισαν (ή πήραν άδεια) στο διπλανό ξενοδοχείο “ΑΣΤΕΡΑΣ”.
Οι 600 Γαλλοεβραίοι θα μείνουν ολόκληρο τον Αύγουστο και θα χαρούν τη θρακική παραλία της Αλεξανδρούπολης.
Πρόκειται για μεγάλη κίνηση, όπως λένε οι αρχές του Έβρου. Και ο νοών νοείτω...
Με γνωστή τη μεγάλη κόντρα που υπάρχει μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ και η οποία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.
Την ίδια ώρα έχουν αναβαθμιστεί οι σχέσεις Ελλάδας Ελλάδας - Ισραήλ, με συνεργασία σ' όλους τους κρίσιμους τομείς (άμυνα) και Τελ - Αβίβ δεν κρύβει τις διαθέσεις του....
Που σηματοδοτεί και στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, με πρώτο παραλήπτη την Άγκυρα, η επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα του Προέδρου του Ισραήλ Σίμον Πέρεζ, στις 6 Αυγούστου, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.
Είναι η πρώτη φορά που επίσημα Πρόεδρος του Ισραήλ έρχεται στην Ελλάδα.
Και αυτό δεν μπορεί να μη σημαίνει πολλά, πάρα πολλά. Ιδιαίτερα σ' αυτήν την κρίσιμη περίοδο που ζει η γειτονιά μας και με τις ανακατατάξεις που μαγειρεύονται...
Σημειώνουμε ότι κατά την διάρκεια της εδώ παραμονής τους, θα έχουν συναντήσεις με επιχειρηματίες της περιοχής μας, ενώ θα εξετασθεί και η δυνατότητα κοινών επενδύσεων στην περιοχή μας.
elthraki.gr