Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Οι αλβανοί εξτρεμιστές ετοιμάζονται... Εσύ Έλληνα είσαι έτοιμος;;; Ήρθε η ώρα να γίνεις πολίτης - οπλίτης.

Οι αλβανοί εξτρεμιστές ετοιμάζονται... Εσύ Έλληνα είσαι έτοιμος;;; Ήρθε η ώρα να γίνεις πολίτης - οπλίτης.
Σοκ προκάλεσε πριν λίγες μέρες το βίντεο που γυρίστηκε εντος της ελληνικής επικράτειας από ομάδα αλβανών εξτρεμιστών που πολυβόλησαν την σημαία με καλασνικοφ και μετά την έκαψαν φωνάζοντας ότι ‘’έτσι θα σας κάψουμε Έλληνες’’.

Όλοι φυσικά γνωρίζαμε για τις κινήσεις ακραίων ισλαμιστών διαφόρων εθνοτήτων εντος και εκτός των συνόρων μας, και ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα τον μαχών στην Συρία και την επίσημη ενεργοποίηση και πάλι του UCK, όλα αυτά τα γεγονότα οξύνθηκαν στο εσωτερικό της χωράς μας .

Εγκληματικές ενέργειες από ισλαμιστές σε βάρος ελλήνων, πολλές ένοπλες και όλες θανατηφόρες. Φυσικά δεν έχουμε ακόμα δει θρησκευτικά εγκλήματα όμως είχαμε την σύσταση της "πακιστανικής αστυνομίας" όπως δήλωσε ο Σαγιεντ Τζαλίμ. Ένα βήμα λοιπόν πριν την επιβολή της σαρίας σε μέρη που ελέγχουν οι ίδιοι.

Μην έχετε αυταπάτες, οι ισλαμιστές ακόμα και αν έχουν διαφορετική εθνική ταυτότητα είναι πάνω από όλα ισλαμιστές, έχουν διαφορετικά ίσως συμφέροντα αλλά ο σκοπός είναι να εξαφανίσουν την Ελλάδα εθνικά και φυλετικά, και πολιτισμικά να μας εξοντώσουν...

Έχουν ένοπλες ομάδες και θύλακες συμφωνά με τον έγκριτο στρατιωτικό αναλυτή και διεθνολόγο κ. Δρουγο :«σύμφωνα με στοιχεία που έχω δει για τις βαλκανικές χώρες, προερχόμενα από σερβικές υπηρεσίες πληροφοριών, εκτιμάται ότι οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές στα βαλκάνια είναι γύρω στους 3000.

Οι πιο πολλοί φανατικοί ισλαμιστές βρίσκονται στο Κόσσοβο, τα Σκόπια, τη Βοσνία. Στην Ελλάδα οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές υπολογίζονται στους 300, αλλά υπάρχουν και άλλου θύλακες ικανοί να αναβαθμιστούν σύντομα. Πρόκειται για άτομα με δογματική και τζιχαντική συμπεριφορά».

Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβουμε το μέγεθος τους εσωτερικού κινδύνου που έχουμε. Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή αφουγκράζεται όλα τα παραπάνω και νιώθει το τεράστιο βάρος που φέρει. Ίσως το να προτείνουμε κάτι, ή θα πέσει στο κενό ή θα αγνοηθεί από όλους. Άλλωστε ο κύριος Δένδιας δήλωσε ανοιχτά ότι θα πατάξει τα τάγματα εφόδου. Δεν μας είπε όμως τι θα κάνει με τις ομάδες αυτοκτονίας όλων αυτών.

Θα μας πουν ακραίους απαντούμε... Οι ακραίες καταστάσεις και συγκυρίες απαιτούν ακραία μέσα. Ναι, να ναρκοθετηθούν τα σύνορα, να αναλάβει την φύλαξή τους ο στρατός όπως πάντα και αν προκαλείται από αυτούς ή από τους απέναντι "φίλους", μετά από προειδοποιήσεις να ανοίγει ακόμα και πυρ και όσους συλλαμβάνει να τους επαναπροωθει ο ίδιος άμεσα χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις.

Ναι, να χτιστεί τείχος στα σύνορα με 4 σημεία εισόδου και όποιος δοκιμάσει να μπει από άλλο σημείο θα συνεπάγεται οτι θέλει να κάνει κακό στην χώρα μας και να εκτελείται επί τόπου.

Στους ήδη υπάρχοντες προτείνουμε άμεσες απελάσεις και κανένα κέντρο φιλοξενίας, ότι λέει η συμφωνία Δουβλινο2 που όλοι εφαρμόζουν σε εμας και εμείς σε κανέναν και αν υπάρξει αντίρρηση από τους "απέναντι" προχωρούμε σε άμεση ενεργοποίηση των 12 μιλίων σε γη, αέρα και θάλασσα για να δουν πως είναι η θηλιά στο λαιμ
http://patriotikipolitofilaki.blogspot.gr