Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ειναι γνώστης ότι πίσω από την παγκόσμια αυτοκρατορία κρύβεται ο Σιωνισμός!

«Σύμφωνα με το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, όλα τα μέλη πρέπει να απέχουν από την απειλή ή τη χρήση βίας κατά της εδαφικής ακεραιότητας ή της πολιτικής ανεξαρτησίας οποιουδήποτε κράτους», αναφέρει η ανακοίνωση του γ.γ. του ΟΗΕ.
Πολλές χιλιάδες Ιρανοί φώναζαν «Θάνατος στην Αμερική, θάνατος στο Ισραήλ», κατά τη διάρκεια οργανωμένης διαμαρτυρίας την Παρασκευή, όπου ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε ότι δεν υπάρχει χώρος για το εβραϊκό κράτος σε μια μελλοντική Μέση Ανατολή.
«Το σιωνιστικό καθεστώς είναι ένας καρκινικός όγκος. Οι σιωνιστές θα φύγουν και η αμερικανική κυριαρχία στον κόσμο θα τελειώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε «σοκαριστικές» και «γεμάτες μίσος» τις δηλώσεις του Ιρανού προέδρου ενώ κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να αποδοκιμάσει «αυτές τις γεμάτες μίσος παρεμβάσεις που σπέρνουν το διχασμό».
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ιρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ δήλωσε ότι το Ισραήλ μια ημέρα θα πάψει να υπάρχει και εκεί θα επιστρέψει το παλαιστινιακό έθνος.
newsbomb.gr.