Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Έτσι βλέπει τους λαθραίους και παρανόμους το Ισραήλ, στρατηγικό πρόβλημα.

Δρακόντεια μέτρα για τη λαθρομετανάστευση στο Ισραήλ.Η παράνομη μετανάστευση δεν είναι ένα κοινωνικο-οικονομικό πρόβλημα, αλλά ένα στρατηγικό πρόβλημα, καθώς σχετίζεται με την ασφάλεια του κράτους.
 Οι περισσότεροι μουσουλμάνοι που φτάνουν εδώ ούτε καν πιστεύουν ότι η χώρα αυτή ανήκει σε μας», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών του σιωνιστικού Ισραήλ, Eli Yishai, με πρωτοβουλία του οποίου ψηφίστηκε αυτές τις ημέρες ένας νέος δρακόντειος αντι-μεταναστευτικός νόμος.
Βάσει του νόμου αυτού, που έχει ήδη τεθεί σε ισχύ, οι λαθρομετανάστες θα φυλακίζονται ως τρία χρόνια, εκείνοι που τους συνδράμουν ή τους παρέχουν στέγη μπορεί να φυλακιστούν έως και 15 χρόνια, ενώ για τους νόμιμους μετανάστες θα ισχύει διαφορετικό νομικό πλαίσιο και θα τιμωρούνται με μεγάλη αυστηρότητα, ακόμα και για μικροπαραβάσεις.

Περιμένουμε τις λυσσαλέες αντιδράσεις των γνωστών διεθνών ΜΜΕ, των ΜΚΟ, του Επιτρόπου Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, των διεθνών «αντιρατσιστικών» οργανώσεων κ.λπ., γι’ αυτόν τον «ρατσιστικό» νόμο. Ή μήπως τζάμπα περιμένουμε;

.xryshaygh