Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αυξάνονται τα κρούσματα σατανισμού στην Αμερική.

Ανατριχίλα προκαλεί και μόνο το άκουσμα της είδησης. Οι λεπτομέρειες για τα όσα έζησε ένας έφηβος άνδρας στα χέρια δυο γυναικών, είναι ακόμη πιο φρικιαστικές!

Η υπόθεση έχει σοκάρει την κοινωνία του Μιλγουόκι στις ΗΠΑ. Το θύμα γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου με την 22χρονη Ρεμπέκα Τσάντλερ και την 20χρονη συγκάτοικό της, Ρέιβεν Λάραμπι. Και αποφάσισαν να συναντηθούν.
Πήρε λοιπόν το λεωφορείο από το Φοίνιξ όπου έμενε και ταξίδεψε ως το Μιλγουόκι. Λάθος απόφαση για τον 18χρονο, γιατί η συνάντηση κατέληξε σε εφιάλτη που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή του.
Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία το βράδυ της Κυριακής όταν κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα των δυο γυναικών, μετά από δυο μέρες μαρτυρίου, Τσάντλερ και Λάραμπι, τον έδεσαν σε μια καρέκλα με μονωτική ταινία και σχοινί.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν το διαμέρισμα όπου κρατήθηκε ο 18χρονος μόνο και μόνο ακολουθώντας το μονοπάτι από τις κηλίδες του αίματός του, γράφει η Daily Mail.

Είχε μαχαιρωθεί στο λαιμό, στην πλάτη, στα χέρια, στα πόδια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Smoking Gun, όταν έφτασε στο διαμέρισμα η αστυνομία, η Ρεμπέκα Τσάντλερ είπε: «νομίζω ότι ψάχνετε για μένα»!
Στην κατάθεσή της είπε ότι το... μαχαίρωμα του 18χρονου ξεκίνησε συναινετικά, αλλά μετά ξέφυγε από τον έλεγχο. Φέρεται μάλιστα να ρίχνει το μεγαλύτερο φταίξιμο στη συγκάτοικό της.
Η αστυνομία βρήκε μεγάλη ποσότητα αίματος στο πάτωμα και στο κρεβάτι.