Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ιρανός διοικητής «ελπίζει» το Σιωνιστικό καθεστώς να «κάνει το λάθος να επιτεθεί»

Η Τεχεράνη «ελπίζει» το Ισραήλ να διαπράξει το λάθος να τού επιτεθεί, δήλωσε ο διοικητής της μονάδας Αεροδιαστημικής των Φρουρών της Επανάστασης.
Ο διοικητής της μονάδας Αεροδιαστημικής των Φρουρών της Επανάστασης στρατηγός Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ δήλωσε ότι το Ιράν ελπίζει το Ισραήλ να διαπράξει το λάθος να τού επιτεθεί, για να στείλει το σιωνιστικό καθεστώς στα «σκουπίδια της ιστορίας», μετέδωσε σήμερα το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.
«Μια από τις μεγάλες μας ελπίδες είναι να διαπράξουν μια τέτοια ενέργεια γιατί εδώ και καιρό υπάρχει μια συσσωρευμένη ενέργεια που ελπίζουμε να χρησιμοποιήσουμε για να στείλουμε τους εχθρούς του Ισλάμ στα σκουπίδια της ιστορίας», τόνισε αναφερόμενος στις ισραηλινές απειλές για επιθέσεις εναντίον των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.
«Οι βαλλιστικές μας δυνατότητες δεν θα πάψουν ποτέ να αναπτύσσονται», πρόσθεσε ο στρατηγός Χατζιζαντέχ.
Τις τελευταίες εβδομάδες ισραηλινοί αξιωματούχοι απειλούν με επιθέσεις εναντίον των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων. Το Ιράν προειδοποίησε το Ισραήλ αλλά και τις ΗΠΑ μην τυχόν και προβούν σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον του, γιατί θα πλήξει όχι μόνο το Ισραήλ αλλά και τα αμερικανικά συμφέροντα στην περιοχή.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ