Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Ο 14χρονος Μακελάρης του Βελιγραδίου ποζάρει ως ζόμπι πριν τη σφαγή συμμαθητών του!!

 

Όλοι ξέρουν από προέρχεται αυτή η dark υποκουλτούρα η υστερία του κακού.


Ωμός Σατανισμός απότοκος του εξαμερικανισμού μιας παγκοσμιοποιημένης νεολαίας!

H τελευταία φωτογραφία, πριν το μαζικό έγκλημα των συμμαθητών του, που είχε «ανεβάσει» ο 14χρονος μακελάρης του Βελιγραδίου στο λογαριασμό του στο Instagram. Σκότωσε 8 συμμαθητές τους οι 7 κοπέλες ηλικίας 11-12 ετών και έναν επιστάτη..

…Ο 14χρονος Μακελάρης του Βελιγραδίου ποζάρει ως ζόμπι πριν τη σφαγή συμμαθητών του!! Όλοι ξέρουν από προέρχεται αυτή η dark υποκουλτούρα η υστερία του κακού. Ωμός Σατανισμός απότοκος του εξαμερικανισμού μιας παγκοσμιοποιημένης νεολαίας!

H τελευταία φωτογραφία, πριν το μαζικό έγκλημα των συμμαθητών του, που είχε «ανεβάσει» ο 14χρονος μακελάρης του Βελιγραδίου στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ένα θρίλερ που έγινε πραγματικότητα μια ακόμη αμερικανιά…ένα video game προσομοίωσης στόχων πολεμικά παιχνίδια ηλεκτρονικά που παίζουν τα παιδιά σε σκοτεινές αίθουσες και στο ημίφως ενός παιδικού κατά τα άλλα δωματίου…

οι ΗΠΑ ξανάρχονται στη Σερβία μέσα από διαδίκτυο, video games,θρίλερ, dark υποκουλτούρας …..δεν βομβαρδίζουν τις γέφυρες της, βομβαρδίζουν τα παιδικά μυαλά, ξεριζώνουν τις παιδικές καρδιές!!!!

Οι δυτικές απαξίες σκοτώνουν…….

dimpenews.com