Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Το 85% των Γάλλων αναμένει κοινωνική έκρηξη τους επόμενους μήνες στη Γαλλία. Χωρίς internet για ώρες ως και το Παρίσι ενώ αναμένονται διακοπές ηλεκτρικού σε όλη τη Γαλλία.


 
Η Μεγάλη Επανεκκίνηση άρχισε…

Το 85% των Γάλλων αναμένει κοινωνική έκρηξη τους επόμενους μήνες στη Γαλλία σύμφωνα με αποκλειστική δημοσκόπηση από το institut Ifop για τα μέσα CNEWS και Sud Radio.

 Ένα νούμερο καθαρά πολύ μεγαλύτερο συν 13 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με αρχή της χρονιάς.

To 26% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι είναι «βέβαιοι» πως θα συμβεί και το 59% εκτιμούν πως μια κοινωνική έκρηξη είναι πιθανή «πιθανή» τους επόμενους μήνες. Άτομα ηλικίας 50-64 θεωρούν ότι μια κοινωνική έκρηξη θα συμβεί τους επόμενους μήνες σε ποσοστό (88%), οι 35-49 ετών (87%) και οι 25-34 ετών (87%). Οι 18-24 ετών 77 % . Το 92% των εργατών περιμένει ότι η κοινωνική έκρηξη θα γίνει τους επόμενους μήνες έναντι 79% των cadres.

Ήδη παρατεταμένο χάος και ταραχές στη χώρα παρά το lockdown…

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση άρχισε στη Γαλλία… Χωρίς ίντερνετ για ώρες, πολύωρες διακοπές αυτές τις 2 τελευταίες μέρες στο Παρίσι στις οικίες… Στην ερώτηση που κάνουν στις εταιρίες εισπράττουν ως απάντηση ότι κάνουν περικοπές γιατί το σύστημα έχει υπερφορτωθεί και πέφτει…. Στη Γαλλία τους ενημέρωσε η Υπ. Οικολογικής Μετάβασης από το BFM στις 19/11/20 ότι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ” είναι πολύ πιθανόν να επέλθουν λόγω μεγάλων κυμάτων ψύχους” στη χώρα. Τέλος Ιουνίου ο πυρηνικός σταθμός του Fessenheim έκλεισε….Πολλές κυβερνοεπιθέσεις καταγράφονται αυτές τις μέρες σε μέσα στη Γαλλία και σε άλλους θεσμούς…

dimpenews.com