Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Η Ελλάδα μπορεί δεν μας αφήνουν!!! ''ΌΧΙ! Γεννηθήκαμε εδώ και θα παραμείνουμε εδώ!


''3000 άλογα!!!''
Ο Σπύρος Πανόπουλος είναι αυτός που εδώ και δύο περίπου χρόνια σχεδιάζει και κατασκευάζει το πρωτότυπο ελληνικό hyper car  με την ονομασία CHAOS. 
Ο ίδιος σε συνέντευξη του στο zougla.gr έχει Είναι πολύ σημαντικό να θέλεις να δημιουργήσεις στην πατρίδα σου...ξεκαθαρίσει πως θέλει να φτιάξει ένα ελληνικό υπεραυτοκίνητο από ελληνικά χέρια και στην περίπτωση που συνεργαστεί επιχειρηματικά με κάποιον, αυτός θα πρέπει να είναι Έλληνας!
Του Βασίλη Σαρημπαλίδη
Με το αυτοκίνητο που κατασκευάζει είναι λογικό να δέχεται προτάσεις συνεργασίας από το εξωτερικό, ωστόσο παραμένει πιστός στις αρχές και τις απόψεις του. Όπως έκανε γνωστό από τα social media, πρόσφατα απέρριψε μία τέτοια πρόταση τονίζοντας πως είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με ξένους αλλά κανείς ξένος δεν θα εξαγοράσει την εταιρεία.
Η ανάρτηση που έκανε...

«Χθες δεχτήκαμε πάλι μια προσφορά από εξωτερικό πώλησης της δουλειάς μας και της τεχνολογίας μας και μετονομασία μας σε εταιρεία ξένων συμφερόντων.
ΌΧΙ!
Δεν μπορεί να γίνει αυτό.
Γεννηθήκαμε εδώ και θα παραμείνουμε εδώ να δουλεύουμε για ελληνικά χρώματα. Η απόφαση μου δεν θα αλλάξει.
Είναι καιρός η Ελλάδα να μπει στο χάρτη του automotive και να πάρει ότι της αξίζει.
Όσες εταιρείες αυτοκινήτου και οργανισμοί θέλουν μπορούν μόνο να συνεργαστούν μαζί μας και όχι να μας εξαγοράσουν. Όσες πάλι όχι, ο χρόνος θα μας φέρει κάπου να συναντηθούμε.
Όσο μας βοηθάτε με τα μνμ σας τόσο πιο πολλά όχι λέμε.

Χρόνια πολλά !»