Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Αφού το πρόβλημα ήταν οι εκκλησίες και η Ανάσταση τώρα όλα καλά



«Δάσκαλε που δίδασκες»: Ο «ένας πάνω στον άλλο» Ν.Χαρδαλιάς, «αρμόδιοι & αναρμόδιοι» στο Κρανίδι χωρίς μέτρα προστασίας
Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα, τα πρόσωπα που επέλεξε η κυβέρνηση να μας ενημερώνουν καθημερινά για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα ο κ.Χαρδαλιάς έχει γίνει γνωστός για το... έντονο ύφος με το οποίο καλεί τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, ειδικά όταν εντοπίζει «παρασπονδίες», χωρίς να διστάζει να χαρακτηρίσει και κάποιους πολίτες ως «ανεύθυνους».

Παρόλα αυτά σήμερα στο Κρανίδι, το οποίο από σήμερα είναι σε αυστηρή καραντίνα μετά τον εντοπισμό 150(!) θετικών κρουσμάτων, τα περισσότερα που έχουν εντοπιστεί σε μία περιοχή, ο κύριος Χαρδαλιάς φαίνεται πως «ξέχασε» τους κανόνες που ο ίδιος διακηρύττει (εντόνως) καθημερινά και συνωστίσθηκε μαζί με «τοπικούς άρχοντες» και πολλούς άλλους, μπροστά από το δημαρχείο της Ερμιόνης.

Μάλιστα σχεδόν κανείς από αυτούς δεν φορούσε μάσκα, ενώ εξυπακούεται πως η «συγκέντρωση» ήταν πάνω από 10 άτομα κάτι που μόλις πριν από λίγες ημέρες, το τριήμερο της Ανάστασης, τιμωρούνταν με πρόστιμο 1000 ευρώ έκαστος.

Όσον αφορά τα ΜΜΕ, τα ποία επίσης πολλές φορές «μαλώνουν» τους πολίτες, τα μικρόφωνα τα οποία χρησιμοποιούν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, καθώς βρίσκονται σε απόσταση λίγων εκατοστών από τα στόματα των συνεντευξιαζομένων συνιστώντας ουσιαστικά μία δυνητική πηγή μεταφοράς του ιού.

Επιπλέον, ανησυχητικό είναι πως υπήρξε συνωστισμός και σε κλειστό χώρο, πάλι χωρίς μέτρα προστασίας από τον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και κάποιους από τους συμμετέχοντες, καθώς όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες από το δημαρχείο της Ερμιόνης κάθονταν δίπλα-δίπλα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.