Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: ''Ο Πρωθυπουργός δεν είναι μόνο άθεος αλλά και άπατρις''

 
 
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΘΕΟΣ!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΣ!
ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ:
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ
ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ!
«ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ...»
Με περίσσειαν θράσους ο άθεος Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αλέξης Τσίπρας αναδεικνύεται και ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!
Δηλ. έπειτα από τό γνωστό τηλεοπτικό σπότ, που κυκλοφορεί ευρύτατα τις τελευταίες αυτές ημέρες, αποδεικνύεται περίτρανα, ότι μέσα στα σπλάγχνα του δεν υπάρχει η έννοια της Πατρίδος.
Γι' αυτό ακριβώς ούτε υπέρ Πίστεως, ούτε και υπέρ Πατρίδος αγωνίζεται! ΟΛΑ, ΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ, υποτασσόμενος στο Σχέδιο της Παγκοσμιοποιήσεως!
Παγκοσμιοποποίησις δε σημαίνει ΙΣΟΠΕΔΩΣΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!
Πως θα μπορούσαμε άραγε να θεμελιώσουμε και να αποδείξουμε αυτά τα τραγικά όντως πράγματα, θα ερωτήσει κάποιος;
Πως αλλοιώς; Μόνον με τά λόγια του ίδιου του Πρωθυπουργού, ο οποίος, προδιορίζοντας τήν έννοιαν της Πατρίδος στο τηλεοπτικό σποτ είπα τα εξής ανατριχιαστικά:
- Η Πατρίδα δεν είναι οι κραυγές των πατριδοκάπηλων! Πατρίδα είναι οι άνθρωποι που ζουν σε αυτή την πατρίδα.
- Πατρίδα είναι εκεί που οι πολλοί μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια.
Αγαπητοί μου Έλληνες Αδελφοί,
Δεν ανατριχιάζετε, λοιπόν, στο άκουσμα αυτών των λέξεων; Δεν σηκώνονται οι τρίχες στα μαλλιά της κεφαλής σας; Δεν σας ανεβαίνει η πίεσις; Δεν χάνετε τον ύπνον σας;
ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ; Δηλ. η Ελλάδα μας είναι η Πατρίδα των μυριάδων Μουσουλμάνων μεταναστών, τους οποίους συστηματικά ξεφορτώνουν εδώ οι ΜΕΓΑΛΟΙ του κόσμου τούτου, οι Μεγιστάνες του χρήματος, όπως ο κ. Σώρος, οι οποίοι θέλουν να σβύσουν την Ελλάδα από τον παγκόσμιο Χάρτη!
Με άλλα λόγια ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας εκτός από την Ιθαγένεια, την οποία τόσο εύκολα παραχωρεί πλέον στους μετανάστες, μόνο καί μόνο για να τον ψηφίσουν-πρόσφυγες απεσταλμένοι, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ! Αφού, κατά Τσίπραν, ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ συγκροτούν καί συνθέτουν οι άνθρωποι, που ζούν σέ ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο!
Αλλά οι όποιοι Μετανάστες κατακτούν χωρίς μάχες τήν Ελλάδα μας ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ για να κρατηθεί ελεύθερη αυτή η Χώρα!
Και εάν τους ερωτήσει κάποιος «αγαπητέ μου, ποιά είναι η πατρίδα σου;» θα απαντήσουν: το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, η Συρία, η Σομαλία, η ...Αφρική, η Αλβανία, η.....Μακεδονία, (δηλ. τα Σκόπια), η Μέση Ανατολή ....Ουδείς θα σας απαντήσει: «Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα!».
Εάν πάλι οι «φίλοι» μας, φαρμακερά δε φίδια στην ουσία, Τούρκοι επιχειρήσουν μια κατάληψη Ελληνικών εδαφών ή καί χωρικών υδάτων, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ, για να υπερασπίσουν την ανεξαρτησίαν μας!
Αντιθέτως μάλιστα αυτοί ενδεχομένως να αποτελέσουν την πέμπτη φάλαγγα, που θα ενεργήσει εναντίον μας! Θα μας σφάζουν μέσα στα σπίτια μας! Θα μας φονεύουν στό δρόμο, στη εργασία μας, στα χωράφια μας, όπου θα μας βρίσκουν!
Έλληνες Αδελφοί, ξυπνείστε από τον λήθαργο! Ξεχάστε για λίγο τα οικονομικά, με τα οποία μας αποκοιμίζουν! Η Ελλάδα ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ από μέσα!
Στον Συμμοριτοπόλεμο ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του τα χαρίζουν όλα στην Μέρκελ, στον Σώρος κ.α., μόνο και μόνο για να παραμείνουν στην ΕΞΟΥΣΙΑ!
Η περίπτωσις των Σκοπίων ήταν η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ. Η «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η Χώρα, που έδιωξες τους βάρβαρους και ελεύθερη είσαι τώρα» δεν τραγουδιέται πιά, διότι Ελληνική Μακεδονία, κατά Τσίπραν ...... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ!
Η Σάμος έχει καταληφθή από την Κοινότητα των Μεταναστών!
Η Λέσβος ζεί τον δικό της εφιάλτη! Εκεί οι Μουσουλμάνοι γκρεμίζουν τον Τίμιο Σταυρό, διότι τους ενοχλεί! Γκρεμίζουν και συγχρόνως παραμένουν ...ανενόχλητοι!
Όταν όμως εβδομήντα τόσοι Χριστιανοί καί Έλληνες, δηλ. θρησκευόμενοι και πατριώτες, τολμούν να επανατοποθετήσουν τον Τίμιο Σταυρό, αυτοί συλλαμβάνονται καί οδηγούνται στα Δικαστήρια!
Επομένως ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ενώ οι αλλόθρησκοι Μετανάστες στην Ελλάδα μας ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ!
Τον Προδότη (;) ή Αγράμματο (;) Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξιο Τσίπρα θα θέλαμε να διδάξουμε το πως οι ένδοξοι Πρόγονοι ημών ένοιωθαν τήν έννοια της Πατρίδος:
«Μητρός τε και πατρός
και των άλλων προγόνων
απάντων τιμιώτερον εστί η Πατρίς, καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις
τοῖς νοῦν ἔχουσι»!
Σωκράτης (Πλάτωνος Κρίτων, 51α, 51β)

Δηλ. πάνω καί απο τη Μάννα μας και από τον Πατέρα μας και από τούς παππούδες και τις γιαγιάδες μας, δηλ πάνω από τήν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ!
Αυτό τό τρισμέγιστο αγαθό, η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΔΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΝΑ-ΣΤΗ! Οι Μετανάστες είναι φιλοξενούμενοι στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! Αλλά δεν μας διαφεντεύουν!
Προσέξτε όμως! Όλα αυτά ισχύουν για τους λογικούς, για τους μυαλωμένους ανθρώπους! «τοῖς νοῦν ἔχουσι»!, έλεγε ο Σοφός Σωκράτης! Άρα ο κ. Τσίπρας δεν ανήκει σ' αυτούς που έχουν μυαλό!
Επαναλαμβάνω, ότι τα λόγια αυτά ισχύουν για τους λογικούς ανθρώπους και όχι βέβαια για τούς άμυαλους, τους τρελλούς, τούς χαφιέδες, τους πουλημένους κλπ., οι οποίοι είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ κια μόνον ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ!
Έλληνες Αδελφοί,
Έλληνες Πατριώτες,
και Έλληνες Συμπατριώτες!

Τελειώνω τα πονεμένα αυτά λόγια μου με την προτροπή, που περιέχει ο παιάνας, δηλ το τραγούδι, των Σαλαμινομάχων:
«Ὦ παῖδες Ἑλλήνων, ἴτε,
ἐλευθεροῦτε πατρίδ᾿
ἐλευθεροῦτε δέ παῖδας, γυναίκας,
θεῶν τε πατρώων ἔδη, θῆκας τε προγόνων·
νῦν ὑπὲρ πάντων ο ἀγών»
(Παιᾶν Σαλαμινομάχων - Αἰσχύλου, Πέρσαι)

Αγράμματε Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα,
Η Πατρίδα δεν συγκροτείται
από αυτούς που την κατοικούν,
αλλά από αυτούς που αγνωνίζονται,
πολεμούν καί τέλος, αν χρειασθή,
πεθαίνουν γι΄αυτήν,
όπως οι τριακόσιοι του Λεωνίδα
στις Θερμοπύλες!
Αυτοί, λοιπόν, οι Έλληνες ΔΕΝ ΑΠΕΘΑΝοΝ!
Ζουν στη σκέψη μας και στην καρδιά μας! Και από τις Θερμοπύλες βροντοφωνάζουν:
«Ὦ ξεῖν, ἀγγέλειν Λακεδαιμονίοις,
ὅτι τῆδε κείμεθα τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι».
Ἐπίγραμμα στὶς Θερμοπύλες, Σιμωνίδης ο Κείος.
Δηλ. Ώ, συ ξένε, που μας επισκέφθηκες εδώ στις Θερμοπύλες, πήγαινε να αναγγείλεις στούς Σπαρτιάτες, τους συγγενείς μας και τους φίλους μας, ότι εμείς ευρισκόμεθα εδώ θαμμένοι, διότι πειθαρχήσαμε στις εντολές τους,
«Ή τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς»!
Ελλάδα μου,
Εκείνοι έπεσαν υπέρ Πατρίδος!
Εμείς σε προδίδουμε!