Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Σατανά είναι να σε κάνει να πιστέψεις οτι δεν υπάρχει....απομυθοποίησαν τους Σατανιστές στην Ελλάδα,αρχές και ΜΜΕ

«Παρθένες και βρέφη στον βωμό του Εωσφόρου».
Ισόβια κάθειρξη στον νεαρό σατανιστή που δολοφόνησε άστεγη στη Γλυφάδα,  επειδή «έκανε ό,τι τον πρόσταξε ο άρχοντας»!
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, και μάλιστα ομόφωνα, επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας
στον 23χρονο Αλέξανδρο Παπαγεωργίου,
 επονομαζόμενο και «σατανιστή της Γλυφάδας», ο οποίος δολοφόνησε το Πάσχα του 2014 μία 40χρονη άστεγη. Επιπλέον το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για το πλημμέλημα της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών. «Εκανα ό,τι με πρόσταξε ο άρχοντας. Πιστεύω στον Σατανά! Υπάρχει, όπως υπάρχει Θεός» υποστήριξε ο 23χρονος αποδίδοντας την άγρια δολοφονία της 40χρονης άστεγης Ειρήνης Τσαβάρη στον άρχοντα του σκότους.

«Με πλησίασαν τα πνεύματα και μου είπαν "πρέπει να σκοτώσεις για μας"! Μου είπαν ότι, αν θέλω να με αφήσουν ήσυχο και να κάνω κάτι παραπάνω, θα πρέπει να συμπορευτώ μαζί τους» ανέφερε ο 23χρονος όταν ρωτήθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου πώς έφτασε να σκοτώσει με πρωτοφανή αγριότητα την άτυχη 40χρονη. Ο κατηγορούμενος απάντησε με ιδιαίτερο κυνισμό στην ερώτηση της προέδρου τονίζοντας: «Ηταν το μόνο εύκολο που θα μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή για να απαλλαγώ από τις φωνές. Πίστευα ότι δεν θα την αναζητούσε κανείς και δεν θα προκαλούσα τόσο μεγάλο κακό. Πίστευα ότι δεν θα πονούσε κάποιος»!

Την ίδια στιγμή προκάλεσε σοκ στο ακροατήριο όταν δεν αρνήθηκε ότι είχε σκοπό να συνεχίσει τα εγκλήματα θυσιάζοντας ακόμα και βρέφη ή νεαρές παρθένες στον βωμό του Εωσφόρου. «Αφού σκότωσα την άστεγη, οι φωνές δυνάμωναν και ζητούσαν κι άλλα. Ηθελαν να σκοτώσω μωρά και παρθένες!» ανέφερε ο κατηγορούμενος. Ο ψυχίατρος πραγματογνώμονας Ιωάννης Παπαδάτος κατέθεσε ότι ο νεαρός πάσχει από παρανοειδούς τύπου σχιζοφρένεια και διακατεχόταν από παραληρηματικές ιδέες.

Πλέον ο 23χρονος, ώσπου να κριθεί η υπόθεσή του από το Εφετείο, θα κρατηθεί σε ξεχωριστή πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται οι οροθετικοί και τα άτομα με ηπατίτιδα καθώς είναι φορέας του AIDS και πάσχει από ηπατίτιδα C. «Ηταν άδικη η απόφαση του δικαστηρίου δεδομένης και της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, γι' αυτό θα κάνουμε έφεση» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 23χρονου Φαήλος Κρανιδιώτης. Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Γιάννης Κοτσίρης τόνισε ότι «ήταν μια λεπτομερής και εξαντλητική διαδικασία, που εξέτασε όλα τα επιμέρους νομικά και πραγματικά ζητήματα και βάσει αυτής της διαδικασίας βγήκε μια απόφαση η οποία είναι σεβαστή, δεν θα φέρει όμως πίσω τη θανούσα».