Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θύλακες ισλαμιστών στην Ελλάδα σε επικοινωνία με το χαλιφάτο εντόπισε η ΕΥΠ!

Μια πραγματικά άγνωστη μάχη δίνουν με επιτυχία τα «γεράκια» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών έχοντας στο στόχαστρο τους….Τζιχαντιστές του Ιράκ υποκλέπτοντας συνομιλίες μέσω δορυφόρου καταφέρνοντας καίρια πλήγματα προς όφελος των συμμαχικών δυνάμεων και των υπηρεσιών πληροφοριών που νοιάζονται για οποιοδήποτε νέο στη διακεκαυμένη ζώνη της Μ. Ανατολής!!!ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗΜέχρι τώρα οι παρακολουθήσεις γίνονταν με στόχο τους Τουρκόφωνους της Ασίας καθώς οι υποκλοπές ασυρμάτου γίνονταν από το κτήριο της Κατεχάκη κι έφταναν μέχρι το Καζακστάν!!!!Έτσι με τις υποκλοπές ασυρμάτου κατάφερναν οι επιτελείς του κλάδου Α” και Γ” (κατασκοπείας και αντιτρομοκρατίας) να έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία καλύπτοντας τις μη ασφαλείς ΝΑΤΟικές γραμμές!!
Τα ευρήματα των Ελλήνων επιτελών είναι σημαντικά από τότε που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια η οποία για ευνόητους λόγους καλύφθηκε σε πέπλα μυστικότητας….

Ποιός μπορούσε να φανταστεί πως από τον τελευταίο όροφο του ουρανοξύστη της Κατεχάκη υποκλέπτονταν σήματα των Τουρκόφωνων της Ασίας και των Τζιχαντιστών??? Ποιός να φανταστεί ότι στην ταράτσα-κυριολεκτικά- της ΕΥΠ μέσα σε ένα μικρό κτίσμα συντελείται μια τέτοιας σημασίας και αποτελεσματικότητας εθνική προσπάθεια???
Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που έχει η Ελληνική πλευρά απ αυτές τις υποκλοπές ασυρμάτου μέσω δορυφόρου καταφέρνοντας να έχει «στο κάδρο» Τουρκόφωνους Ασιάτες και μουσουλμάνους που έχουν τους δικούς τους λόγους να επιβουλεύονται την πατρίδα….
Τις επόμενες ώρες θα αποκαλύψουμε και σημαντικά στοιχεία που κατάφερε να αξιοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ. μετά τις πληροφορίες-φωτιά της ΕΥΠ. Αυτή τη φορά ο διοικητής της μυστικής μας υπηρεσίας Θ.Δραβίλλας και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι!!
hellasforce