Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ο προεδρικός σύμβουλος αποκαλύπτει..

O σύμβουλος του Προέδρου Πούτιν, Sergey Glazyev , ειδήμονας του ουκρανικού και επικρατέστερος εκπρόσωπος Τύπου στο σχετικό ζήτημα, έδωσε συνέντευξη στο RT προειδοποιώντας για επιδιωκόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο από πλευράς ΗΠΑ. Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά. Μεταφέρουμε μερικά από τα κυριότερα σημεία της συνέντευξής του στη ρωσική έκδοση του τηλεοπτικού καναλιού με οικοδεσπότη τον Alexander Gyrnov (28/07/14):

  • Οι ΗΠΑ προκειμένουν να σώσουν την οικονομία τους αλλά και για να εδραιώσουν μια αμερικανική παγκόσμια κυριαρχία θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα έναν παγκόσμιο πόλεμο

  • Αυτός ο πόλεμος που κατά μια έννοια έχει ήδη ξεκινήσει στην Ουκρανία όπως και αλλού γίνεται κυρίως με “νέα μέσα”.

  • Οι ΗΠΑ για να μπορέσουν να ξεκινήσουν αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο, θέλουν με κάθε τρόπο να πιέσουν τη Ρωσία ώστε να εισέλθει με στρατιωτικά μέσα στην Ουκρανία ώστε να δοθεί η αφορμή της ρωσικής επέμβασης σε τρίτη χώρα.

  • Το ισχύον καθεστώς της Ουκρανίας, είναι άμεσα και πλήρως ελεγχόμενο από τις ΗΠΑ. Οι ουκρανοί ηγέτες είναι απλά εργαλεία στα χέρια τους και ολόκληρη η χώρα με τους κατοίκους της αντιμετωπίζονται ως αναλώσιμα είδη.

  • Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ,η Εθνοφρουρά , οι ιδιωτικοί στρατοί και οι μισθοφόροι των ουκρανών ολιγαρχών, λειτουργούν ως σπείρες εγκληματικής οργάνωσης.

  • Η τραγωδία με την πτήση MH17 ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια με σκοπό την παραπλάνηση αλλά και την εν μέρει αιτιολόγηση της ανάπτυξης και εδραίωσης των ΝΑΤΟικών στρατευμάτων στο ουκρανικό έδαφος.

  • Χρησιμοποιείται επίσης για την ψυχολογική χειραγώγηση της διεθνούς κοινής γνώμης , μια κοινή προπαγάνδα πολέμου που σκοπό έχει να διευκολύνει σε επίπεδο κοινωνικό έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

jbujguj

Αν τα Μέσα Ενημέρωσης δεν τελούσαν υπό τον απόλυτο έλεγχο της Αμερικής και των συμμάχων της, αυτή η αεροπορική τραγωδία θα μπορούσε να είναι η στιγμή της αλήθειας που θα διέγειρε τις συνειδήσεις του κόσμου για όσα μας περιμένουν…

gjtt

 

Σε δήλωσή του στο BBC στις 27/06/14 ο ίδιος είχε αποκαλέσει τον Ποροσένκο, “ναζιστή”.

 bkkk

dimpenews.com

olympia