Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Έρχονται δύσκολοι καιροί, σε ένα βαθύ και Άθρησκο κράτος.

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ...
.....ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. (απόσπασμα) mkka.blogspot.com
Ας μη διαφεύγει της προσοχής μας ότι η Κυβέρνησις σήμερα, 60 ήμέρες μετά τις εθνικές εκλογές, παραπαίει σε ένα χάος! Η Κυβερνητική Μηχανή δεν έχει πάρει ακόμη τις αναγκαίες στροφές! Οι Περιφερειάρχες της Χώρας μόλις προχθές ανέλαβαν τα καθήκοντά τους! Υπουργοί, εκτεθέντες για παραπτώματα ηθικης δεοντολογίας, παραιτούνται έπειτα από θητεία 40 μόλις ημερών! Γενικός Γραμματεύς διορίσθηκε την μία μέρα και την επομένη απολύθηκε! Η Γραμματεύς του Υπουργείου Παιδείας κα Δραγώνα αμφισβητεί την ελληνικότητα των Ελλήνων! "Δεν είμαστε Έλληνες, αλλά μας ...έκαμαν¨ λέγει, ξεπερνώντας την ασέβεια και αυτής της κας Ρεπούση!
 Λέγεται, ότι κάποιος Υφυπουργός εξεστόμισε τα εξής βλάσφημα λόγια: "Τι θα πεί Χριστός; Όλοι οι Θεοί το ίδιο είναι! Όλες οι θρησκείες το ίδιο είναι"! Υπουργοί, κατά την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής, διαφωνούν μεταξύ τους δημόσια και φωναχτά! "Αδιανόητα λάθη με την οικονομία" έγραψε η ΕΣΤΙΑ μόλις προχθές, στις 12 Δεκεμβρίου. "Έρχεται το τέλος για τον ελληνισμό των Ελλήνων"
έγραψε ο Δρ. Αναστ. Μαρίνος σε επιφυλλίδα (βλ. ΕΣΤΙΑ, 2.12.2009). Με το ζήτημα των Κρατικών Αυτοκινήτων μας ευτέλισαν χωρίς λόγο. Χθές μόλις διάβασα την είδηση, ότι ο κ. Ανωμερίτης βρήκε στον ΟΛΠ και απομάκρυνε αμέσως δύο πολυτελή υπηρεσιακά αυτοκίνητα, ένα Lexus 3500 κυβικών και ένα BMW 525, τα οποία επεβάρυναν τον Οργανισμό με το αστρονομικό ποσό των 70.000 € ετησίως!
Τα δικά μας σαράβαλα εμάραναν την Κυβέρνηση; Ο Υπουργός των Οικονομικών καί τινες άλλοι επιδεικτικά απέφυγαν να δώσουν τον όρκο τους κατά την Ορκομωσία της Κυβερνήσεως! Από την ονομασία του Υπουργείου Παιδείας κλπ. απώθησαν όσο πιο μακρυά γινόταν τον τίτλο "και Θρησκευμάτων¨! Αύριο ίσως θα τον απαλείψουν τελείως! Τα θρησκευτικά Σύμβολα απειλούνται με απομάκρυνση από τη ζωή μας! Από Δημόσια Σχολεία ἀρχισαν ήδη να αφαιρούν τις Εικόνες. Στην πόλη της Δράμας π.χ. το ανοσιούργημα αυτό συνετελέσθη ήδη σε δύο Σχολεία! Ζωηρός Εισαγγελεύς κάπου στη Θράκη από της έδρας επετίμησε την Πρόεδρο του Δικαστηρίου, επειδή έφερε στο στήθος της τόν τίμιο Σταυρό! Όλα αυτά δηλοποιούν, ότι όχι μόνον η Κυβέρνηση πάσχει από μια ιδιότυπη αρρυθμία, αλλά καί ότι στούς κόλπους της συνυπάρχουν δύο αντίρροπες δυνάμεις!
Η μία εξ αυτών, η οποία αντιπροσωπεύει το λεγόμενο "βαθύ Κράτος", ΔΕΝ θέλει τήν Εκκλησία! Ελπίζουμε ότι ο Πρωθυπουργός, ως συνετός Άρχων και ως ανοικτός στο μυαλό άνθρωπος, τελικά θα επιβληθή, θα εξουδετερώσει αυτά τα μετανεωτεριστικά μυαλά και ότι θα αποδώσει στην Ορθόδοξη Εκκλησία και την προστασία της Πολιτείας, κατά τις επιταγές του Συντάγματος, καθώς επίσης και τον οφειλόμενο σεβασμό για τη διαχρονική και ανεκτίμητη προσφορά Της στο Γένος! Παρά ταύτα έχομε εμφανή τα δείγματα σήμερα, ότι το ¨βαθύ Κράτος", το βαθύ κομματικό Κράτος, προβάλλει απειλητικά, όπως ετόνισαν προλαλήσαντες Αδελφοί.
Ας μη το λησμονούμε, ότι με βήματα αργά αλλά και σταθερά πορευόμεθα πρός την εγκαθίδρυση του "άθρησκου Κράτους"! Αυτό μας επιβάλλουν αόρατες σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίες δρούν πέρα των συνόρων μας. Περί αυτών ωμίλησε σθεναρώς ο Σεβ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Επομένως ας είμεθα έτοιμοι. Έρχονται δύσκολοι καιροί.

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ