Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

Συνδυάστε το γεγονός με την σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου...υπάρχει περίπτωση αυτός ο ηγέτης να δολοφονήθηκε! Και είχε πολλούς λόγους...


Εμβρόντητο έμεινε ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, όταν κατά τη διάρκεια εκταφής διαπίστωσε πως η σορός του νεογνού τους, το οποίο είχε πεθάνει τον περασμένο Απρίλιο, δεν υπήρχε πλέον στον τάφο του.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, το κοριτσάκι είχε γεννηθεί πρόωρα, τον περασμένο Απρίλιο, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Έπειτα από λίγες μέρες, όμως, εξέπνευσε. Από τη νεκροψία-νεκροτομή είχε προκύψει πως ο θάνατος του βρέφους επήλθε φυσιολογικά.
Η ταφή έγινε στα κοιμητήρια Θέρμης αλλά οι γονείς δεν είχαν πειστεί για τα αίτια θανάτου του παιδιού τους και ζητούσαν επίμονα από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης να παραγγείλει την εκταφή της σορού του παιδιού τους. Τελικά, οι δικαστικές αρχές ενέκριναν το αίτημά τους και το ζευγάρι προχώρησε σήμερα στην εκταφή.

Όπως διαπίστωσαν, όμως, το πτώμα του βρέφους δεν υπήρχε μέσα στον τάφο του, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να επέλθει ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση. Τώρα, η υπόθεση διερευνάται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
tvxs.gr