Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ο Αρλεκίνος της Ανοιχτής Κοινωνίας του Γιεχβέ Θεού, έβγαλε την «κουκούλα» του παππούλη Ρατσιστής πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Geronimo Groovy, (Ιερώνυμος), δεξιώθηκε τα «λαθρομεταναστόπουλα», αλλά απέκλεισε τα Ελληνόπουλα.


Η Επιστράτευση του του ΑΝΑΞΙΟΥ Αρλεκίνου του Γιεχβέ Θεού, Ιωάννη Λιάπη, υπέρ της Ανοιχτής Κοινωνίας δεν είναι έκληξη. Δουλεύουν συστηματικά εδώ και χρόνια για την άλωση του οχυρού «ελληνική εκκλησία».
O τουρκαλβανός Γιάννης Λιάπης ,(το όνομα του ειναι εθνοφυλετικό,και δείχνει την καταγωγή του), "επιμορφώθηκε" στα Πανεπιστήμια του Γκρατς (Αυστρία) και του Μονάχου (Δυτ. Γερμανία), ενώ φοίτησε και στο Ostkirchliches Institut, Ινστιτούτο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας που εδρεύει στο Ρέγκενσμπουργκ της Γερμανίας. Εργάσθηκε και ως φιλόλογος στη Λεόντειο Σχολή της Νέας Σμύρνης,όπου ειχε μαθητή τον κόκκινο Παύλο.(Τσίμα).
Τον «έσπρωχναν» από το 1998, με τα χίλια, οι δυνάμεις της Ανοιχτής Κοινωνίας, για Αρχιεπίσκοπο, αλλά έχασε κατά την τρίτη ψηφοφορία από τον μακαριστό Χριστόδουλο, με τον οποίο βρέθηκε συχνά σε αντιπαράθεση , ειδικότερα για τα θέματα των σχέσεων με τον Βαρθολομαίο, και τις "λαοσυνάξεις", κατά της, μη αναγραφής του θρησκεύματος, στις αστυνομικές ταυτότητες

Δεν είναι μόνο ο Λιάπης και «Μακκαβαίος» Αρχοντής.

Πολλοί ρασοφόροι έβγαλαν την κουκούλα του "ορθόδοξου" και ειναι υπέρμαχοι, της αγιοποίησης ,του unisex πράκτορα, ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ ΣΑΧΑΡΩΦ!


Γίνεται να είναι κάποιος βουδιστής, πανθρησκειακός οικουμενιστής, αγιομάχος, ιδρυτής μοναστηριού unisex, πρακτορας των Άγγλων, να έχει γέροντα του τον αρχιπράκτορα david βαlfour (κατά κόσμον πατερ Δημήτριο, των ανακτόρων) και να θεωρειται απο ορθοδόξους αρχιερείς, άγιος και θεολόγος του «ακτίστου φωτός»;;;
Στην νεοταξίτικη και οικουμενίστικη ψευτο-εκκλησία του Βαρθολομαίου και του Ιερώνυμου γίνεται.
Ανάμεσα στους υπέρμαχους της αγιοποίησης του unisex πράκτορα οι μητροπολίτες, ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΩΤΙΚΗΣ κ. Νικόλαος, ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ κ. Ιερόθεος (ο οποίος έχει γράψει και ογκώδες εξυμνητικό βιβλίο για τον πράκτορα , το οποίο προλογίζει ο Βαρθολομαίος!!!) ΠΕΡΓΑΜΟΥ κ. Ιωάννης , ΚΕΝΥΑΣ κ. Μακάριος , οι καθηγούμενοι του Αγίου Ορους, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ αρχιμ. Εφραιμ καί ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ άρχιμ. Έλισαῖος, ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ἈΓΙΟΠΑΥΛΙΤΗΣ, ΜΩΥΣῆΣ ἉΓΙΟΡΕΙΤΗΣ, ΟΙ ἈΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ (ΜΟΝΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ESSEX), ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΣΚΡΕΤΤΑΣ, κλπ,κλπ,κλπ.