Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Καταγγελία – ‘βόμβα’: «Μετανάστες στον Έβρο χτύπησαν στρατιωτικό και του πήραν το υπηρεσιακό του όπλο!»


 Τραγικές καταστάσεις υψίστου Εθνικού συμφέροντος συμβαίνουν καθημερινά στην μεθόριο Ελλάδας και Τουρκίας στον Έβρο. Με μία ακόμη καταγγελία – ‘βόμβα’ να έρχεται για να επιβεβαιώσει τα παραπάνω: «Μετανάστες στον Έβρο χτύπησαν στρατιωτικό και του πήραν το υπηρεσιακό του όπλο!»

Όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, είχαμε ένα σοβαρότατο περιστατικό που δείχνει ότι η Αθήνα έχει αφήσει απροστάτευτα όχι μόνο τα σύνορα αλλά και το ίδιο το στρατιωτικό προσωπικό.

Σύμφωνα λοιπόν με τον καταγγέλλοντα, το επεισόδιο έγινε στα Λάβαρα Έβρου. Κατά τις βραδινές ώρες περιπολία του στρατού σταμάτησαν περίπου 50 μετανάστες που είχαν περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα. Οι εισβολείς ήταν χωρισμένοι με αποτέλεσμα το ίδιο να κάνουν και οι στρατιωτικοί. Έναν από αυτούς φέρεται να τον ξυλοκόπησαν και συγκεκριμένα με το κοντάκι του όπλου του στο κεφάλι. Ο στρατιωτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκαν να του κάνουν 17 ράμματα. Οι μετανάστες δεν δίστασαν να πάρουν το υπηρεσιακό όπλο του αξιωματικού, το οποίο πέταξαν παραπέρα. Οι μετανάστες εξαφανίστηκαν στην ενδοχώρα και ο στρατιωτικός στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, το όπλο εντοπίστηκε έπειτα από έρευνα.

Το ΥΠΕΘΑ οφείλει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το περιστατικό, για να γνωρίζει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει εκεί και κατά πόσο κινδυνεύουν οι αξιωματικοί και οι έφεδροι που υπηρετούν εκεί.

https://europost.gr/kataggelia-vomva-metanastes-ston-evro-chtypisan-stratiotiko-piran-to-ypiresiako/

https://tourkikanea.gr/recent/jsbna/

https://www.stoxos.gr/2022/09/blog-post_499.html