Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Advertisement Banner Ταριχευτές βρίσκουν πολυάριθμους ινώδεις θρόμβους που δεν έχουν μεταθανάτια χαρακτηριστικά

 
Πολλοί ταριχευτές από διάφορες πολιτείες επιβεβαίωσαν στην Epoch Times ότι έχουν παρατηρήσει αυτούς τους παράξενους θρόμβους, ξεκινώντας είτε από το 2020 είτε από το 2021...

Ταριχευτές βρίσκουν πολυάριθμους ινώδεις θρόμβους που δεν έχουν μεταθανάτια χαρακτηριστικά

Αρκετοί ταριχευτές σε όλη την Αμερική έχουν παρατηρήσει πολλούς μεγάλους, και μερικές φορές πολύ μεγάλους, «ινώδεις» και ελαστικούς θρόμβους μέσα στα πτώματα που επιμελούνται και μιλούν για τα ευρήματά τους.

Πολλοί ταριχευτές από διάφορες πολιτείες επιβεβαίωσαν στην Epoch Times ότι έχουν παρατηρήσει αυτούς τους παράξενους θρόμβους, ξεκινώντας είτε από το 2020 είτε από το 2021.


Δεν είναι ακόμη γνωστό αν η αιτία του νέου φαινομένου θρόμβων είναι η COVID-19, τα εμβόλια, και τα δύο μαζί ή κάτι διαφορετικό.


Ο Μάικ Άνταμς, ο οποίος διευθύνει ένα διαπιστευμένο κατά ISO-17025 εργαστήριο στο Τέξας, ανέλυσε τους θρόμβους τον Αύγουστο και διαπίστωσε ότι τους έλειπε σίδηρος, κάλιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρος.


Το εργαστήριο του Άνταμς χρησιμοποιεί φασματομετρία μάζας επαγωγικά συζευγμένου πλάσματος (ICP-MS), φασματογράφο μάζας τριπλού τετραπόλου και υγρή χρωματογραφία-φασματομετρία μάζας, εξετάζοντας συνήθως τρόφιμα για μέταλλα, φυτοφάρμακα και γλυφοσάτη.


«Ελέγξαμε έναν από τους θρόμβους από τον ταριχευτή Ρίτσαρντ Χίρσμαν, μέσω ICP-MS. Επίσης, εξετάσαμε δίπλα-δίπλα σε ανθρώπινο αίμα από ένα ζωντανό μη εμβολιασμένο άτομο», δήλωσε ο Άνταμς στην Epoch Times.


Διαπίστωσε ότι οι θρόμβοι στερούνται βασικών στοιχείων που υπάρχουν στο υγιές ανθρώπινο αίμα, όπως ο σίδηρος, το κάλιο και το μαγνήσιο, γεγονός που υποδηλώνει ότι σχηματίζονται από κάτι άλλο εκτός από αίμα.


Ο Άνταμς ενώνει τις αναλυτικές του δυνάμεις με περισσότερους γιατρούς και σκοπεύουν να επενδύσουν από την τσέπη τους σε εξοπλισμό προκειμένου να προσδιορίσουν περαιτέρω τη σύνθεσή τους και την πιθανή αιτιολόγησή τους.


Οι δομές που μοιάζουν με χορδές διαφέρουν σε μέγεθος, αλλά οι μακρύτερες μπορεί να έχουν μήκος όσο ένα ανθρώπινο πόδι και οι πιο παχιές μπορεί να έχουν πάχος όσο ένα μικρό δάχτυλο.


Δραστική αύξηση των θρόμβων

Ο Ρίτσαρντ Χίρσμαν, εγκεκριμένος εργολάβος κηδειών και ταριχευτής στην Αλαμπάμα, υπενθύμισε ότι ασχολείται με το επάγγελμα από την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου.


«Πριν από το 2020, 2021, πιθανόν να βλέπαμε κάπου μεταξύ 5 και 10% των πτωμάτων που ταριχεύαμε [να έχουν] θρόμβους αίματος», δήλωσε ο Χίρσμαν στην Epoch Times.



«Είμαστε εξοικειωμένοι με το τι είναι οι θρόμβοι αίματος και έπρεπε να τους αντιμετωπίσουμε με την πάροδο του χρόνου», είπε.


Λέει ότι τώρα, το 50-70% των πτωμάτων που βλέπει έχουν θρόμβους.


«Για μένα το να ταριχεύσω ένα πτώμα χωρίς θρόμβους, κάπως έτσι όπως ήταν παλιά, πριν από όλα αυτά τα πράγματα… Είναι σπάνιο», δήλωσε ο Χίρσμαν.


«Η εξαίρεση είναι να ταριχεύσεις ένα σώμα χωρίς θρόμβους», σημείωσε.


Ανάλυση θρόμβων

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τις διαφορές μεταξύ του αίματος των μη εμβολιασμένων και του θρόμβου που εξετάστηκε με ICP-MS, σύμφωνα με την ανάλυση του Άνταμς.


Στοιχείο                    Αίμα (ανεμβολίαστο)        Θρόμβος


Mg (μαγνήσιο)              35 ppm                            1,7 ppm



K (Κάλιο)                   1.893 ppm                         12,5 ppm



Fe (σίδηρος)                462 ppm                         20,6 ppm


Cu (χαλκός)                      1 ppm                           0,3 ppm


Zn (Ψευδάργυρος)      7,9 ppm                           2,4 ppm


Al (Αλουμίνιο)              1,3 ppm                           1,6 ppm


Na (Νάτριο)              1,050 ppm                       1,500 ppm


C (Άνθρακας)        137,288 ppb                   152,845 ppb


Ca (ασβέστιο)                 74 ppm                         23,8 ppm


Sn (κασσίτερος)           163 ppb                           943 ppb


Cl (Χλώριο)            930,000 ppb                   290,000 ppb


P (Φώσφορος)          1.130 ppm                      4.900 ppm


«Παρατηρήστε ότι οι βασικοί στοιχειακοί δείκτες του ανθρώπινου αίματος, όπως ο σίδηρος, λείπουν από τον θρόμβο (ο οποίος βρίσκεται μόλις στο 4,4% του αίματος). Παρόμοια περίπτωση με το μαγνήσιο, το κάλιο και τον ψευδάργυρο. Αυτά είναι σαφείς δείκτες για το ανθρώπινο αίμα. Το ζωντανό ανθρώπινο αίμα θα έχει πάντα υψηλό ποσοστό σιδήρου, αλλιώς το άτομο θα ήταν νεκρό. Αυτοί οι θρόμβοι δεν έχουν σχεδόν καθόλου σίδηρο, ούτε μαγνήσιο κ.λπ.», δήλωσε ο Άνταμς στην Epoch Times.



Ο Γουέιντ Χάμιλτον, ένας καρδιολόγος που είναι εξοικειωμένος με τους θρόμβους, δήλωσε στην Epoch Times: «Το γεγονός ότι το μαγνήσιο, το κάλιο και ο σίδηρος είναι πολύ χαμηλά στα δείγματα θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι δεν πρόκειται για τους συνήθεις μεταθανάτιους θρόμβους, ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρχε ροή αίματος σε αυτά τα αγγεία. Οι δομές αυτές εγείρουν αλλά δεν απαντούν πλήρως ορισμένα ενδιαφέροντα ερωτήματα».


«Ο συνδυασμός των χαμηλών ηλεκτρολυτών και των νέων πολύ ισχυρών δομών που μοιάζουν με χορδές υποδηλώνει ότι αυτές οι περιοχές όπου παρατηρούνται οι δομές που μοιάζουν με χορδές στα αιμοφόρα αγγεία δεν δέχονταν κυκλοφορία. Δεν είναι «φυσιολογικά» μεταθανάτια ευρήματα σύμφωνα με τους έμπειρους ταριχευτές που είναι προσηλωμένοι στο να αποκτήσουν πρόσβαση σε ολόκληρο το σώμα από ένα σημείο, κάτι που λόγω των ασυνήθιστων “θρόμβων” δεν μπόρεσαν να κάνουν», πρόσθεσε.


«Δεν είναι φυσιολογικοί μεταθανάτιοι θρόμβοι, αλλά μάλλον οι μακριές μικροσκοπικές χορδές μπορεί να ήταν αιτιολογικές στους θανάτους, εμποδίζοντας την κυκλοφορία σε αυτές τις περιοχές. Άλλοι έχουν δείξει ότι η πρωτεΐνη ακίδα μπορεί και ξεδιπλώνεται και σχηματίζει μια διαφορετική διαμόρφωση, συμβάλλοντας σε σφιχτές δομές που μοιάζουν με χορδές, συνδεδεμένες με διαμήκη συστροφή καθώς και με εγκάρσια σύνδεση, ορατές με μικροσκόπιο, η κάθε μία με διάμετρο angstrom – χρειάζονται 25.400.000 angstrom για να φτιαχτεί μια ίντσα – ένα τυπικό τριχοειδές είναι περίπου 5 micron, οπότε χρειάζονται πολλές χορδές για να φραχθεί ένα αγγείο».


Η διαδικασία ταρίχευσης έχει γίνει επίσης πολύ πιο δύσκολη, με αποτέλεσμα ορισμένοι ταριχευτές να πρέπει να αποστραγγίζουν το αίμα μέσω πολλαπλών σημείων αντί από ένα μόνο σημείο.


«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο»

«Στα 20 χρόνια ταρίχευσης, δεν είχα δει ποτέ αυτές τις λευκές ινώδεις δομές στο αίμα, ούτε και άλλοι στον τομέα μου. Τον τελευταίο χρόνο, έχω δει αυτούς τους παράξενους θρόμβους σε πολλά διαφορετικά άτομα, και δεν φαίνεται να έχει σημασία από τι πεθαίνουν, συχνά έχουν παρόμοιες ουσίες στο αίμα τους. Αυτό με κάνει να ανησυχώ πολύ, διότι αν κάτι δεν πάει καλά στο αίμα, τίθεται το ερώτημα: μήπως κάτι προκαλεί τον πρόωρο θάνατο των ανθρώπων;». δήλωσε ο Χίρσμαν.


«Καθώς περνούσε το καλοκαίρι [του 2021], οι θάνατοι από COVID μειώνονταν, αλλά αυτοί οι θρόμβοι αυξάνονταν σε αριθμό. Η υποψία μου είναι ότι το εμβόλιο μπορεί να είναι η αιτία αυτών των περίεργων θρόμβων. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είμαι γιατρός ούτε επιστήμονας, αλλά ξέρω πώς μοιάζει το αίμα και είμαι πολύ εξοικειωμένος με τη διαδικασία ταρίχευσης που κάνω εδώ και δύο δεκαετίες. Δεν γνωρίζω 100% τι προκαλεί αυτούς τους θρόμβους, αλλά γνωρίζω από την εμπειρία μου και μιλώντας με αρκετούς άλλους ταριχευτές και διευθυντές κηδειών, ότι κανείς μας δεν είχε ξαναδεί αυτούς τους περίεργους θρόμβους».



Ο Χίρσμαν έστειλε τους θρόμβους σε μερικούς παθολόγους και ισχυρίζεται ότι ορισμένοι από αυτούς τους «παρέβλεψαν», πιθανώς λόγω του φόβου των αντιποίνων.


Έχει ταριχεύσει χιλιάδες πτώματα και είναι πολύ εξοικειωμένος με το αίμα και θεωρεί ότι το αίμα των περισσότερων πτωμάτων που έχει δει τα τελευταία δύο χρόνια «έχει αλλάξει».


Ο Χίρσμαν δεν φοβάται μήπως χάσει τη δουλειά του επειδή είναι επαγγελματίας ταριχευτής και δεν απασχολείται σε γραφείο τελετών, αλλά είναι επίσης προσεκτικός να μην αποκαλύψει πού ακριβώς εργάζεται.


«Δεν είναι καν νεκροί από COVID. Πεθαίνουν από ξαφνικές καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, καρκίνους. Δεν φαίνεται να έχει σημασία από τι πεθαίνουν αυτοί οι άνθρωποι στις μέρες μας, τόσοι πολλοί από αυτούς έχουν τις ίδιες ανωμαλίες στο αίμα τους».


«Το αίμα είναι διαφορετικό. Κάτι προκαλεί την αλλαγή του αίματος. Και όλος ο σκοπός της προσπάθειάς μου να βγω έξω ήταν να προσπαθήσω να πω: κοιτάξτε, κάτι δεν πάει καλά. Ας βρούμε τι είναι, ώστε ίσως να βρούμε έναν τρόπο να βοηθήσουμε να σπάσει αυτό το πράγμα και να σώσουμε τις ζωές των ανθρώπων», δήλωσε ο Χίρσμαν.


«Αν δεν είναι το εμβόλιο, ωραία! Τι είναι; Ας το βρούμε, γιατί κάτι το προκαλεί και δεν μπορεί να είναι υγιές».


Κατάσταση εμβολιασμού

Ο Χίρσμαν δεν είναι πάντα σε θέση να μιλήσει με τις οικογένειες, αλλά προσπαθεί επιμελώς να επιβεβαιώσει αν τα σώματα των ανθρώπων με θρόμβους είχαν εμβολιαστεί.


Το γραφείο τελετών μερικές φορές γνωρίζει την κατάσταση εμβολιασμού του θανόντος και του το λέει- μερικές φορές μπορεί επίσης να είναι ότι το άτομο εμβολιάστηκε και δεν το είπε στην οικογένεια.


«Είχα έναν 49χρονο, ήταν απόλυτα υγιής και ετοιμαζόταν για τη δουλειά του, κατέρρευσε νεκρός. Το επόμενο πράγμα που ξέρεις είναι ότι τον ταριχεύω και μαντέψτε τι βγάζω από μέσα του. Τα ίδια πράγματα. Τα ίδια πράγματα! Ήταν απολύτως καλά, απολύτως υγιής. Σοκαρισμένοι όλοι. Μαθαίνω ότι όχι μόνο είχε εμβολιαστεί, αλλά είχε κάνει και τις ενισχυτικές δόσεις», θυμάται ο Χίρσμαν.


Δήλωσε επίσης ότι βρήκε το «ίδιο πράγμα» σε έναν άνδρα που έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ κοιμόταν και ο οποίος πέθανε από καρκίνο.


«Μίλησα με μια ταριχεύτρια στη Λουιζιάνα και μου είπε το ίδιο πράγμα», είπε ο Χίρσμαν. «Μερικές φορές δεν είναι τεράστιες, υπάρχουν άλλες ποικιλίες ανωμαλιών, μερικές από αυτές ήταν μικρές, μερικές φορές είναι μικρά στίγματα, σαν κομμάτια άμμου ή κατακάθια καφέ».


Ο Χίρσμαν σχολίασε τις λεπτομέρειες των πτωμάτων που ταρίχευσε τα τελευταία χρόνια:

2018 συνολικά σώματα: 410

             1ο τρίμηνο 90


             2ο τρίμηνο 77


             3ο τρίμηνο 110


             4ο τρίμηνο 133


2019 συνολικά σώματα: 439

             1ο τρίμηνο 95


             2ο τρίμηνο 76


             3ο τρίμηνο 101


             4ο τρίμηνο 167


2020 συνολικά σώματα: 572

             1ο τρίμηνο 130


             2ο τρίμηνο 60


             3ο τρίμηνο 166


             4ο τρίμηνο 216


2021 συνολικά σώματα: 632

             1ο τρίμηνο 198


             2ο τρίμηνο 91


             3ο τρίμηνο 164


             4ο τρίμηνο 179 (Νοέμβριος 9/19 με θρόμβους- Δεκέμβριος 19/40 με θρόμβους)


2022 συνολικά σώματα μέχρι στιγμής: 364

             1ο τρίμηνο 146 (38 μη θρομβωμένα, 67 βαριά θρομβωμένα, 20           επιβεβαιωμένα εμβολιασμένα)


             2ο τρίμηνο 90 (11 μη θρομβωμένα, 38 βαριά θρομβωμένα, 21 επιβεβαιωμένα εμβολιασμένα)


             3ο τρίμηνο 128 (19 μη θρομβωμένα, 51 βαριά θρομβωμένα, 15 επιβεβαιωμένα εμβολιασμένα)


Άλλοι ταριχευτές

Ο Γουάλας Χούκερ είναι ειδικός ταριχευτής που δίνει διαλέξεις σε εθνικό επίπεδο καθώς και διεθνώς. Έχει σημαντική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως σε ορισμένες ιδιωτικές ιστοσελίδες ταρίχευσης.


Ο Χούκερ βλέπει περίπου 300 πτώματα το χρόνο και έχει δει πολυάριθμους θρόμβους του ίδιου είδους με τον Χίρσμαν.


Δήλωσε στην Epoch Times ότι «ο κόσμος βλέπει αυτούς [τους θρόμβους], δεν είναι μόνο ο Ρίτσαρντ, εγώ και η Άννα [Φόστερ]», μια άλλη ταριχεύτρια.


«Έχω ανθρώπους που μου στέλνουν φωτογραφίες σχεδόν κάθε εβδομάδα από αυτά που βλέπουν», δήλωσε ο Χούκερ.


Αφού δήλωσε ότι υποψιάζεται ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να έχουν κάποια σχέση με τους θρόμβους, απορρίφθηκε από κάποιους που είπαν ότι δεν είναι ειδικευμένος γιατρός που θα μπορούσε να σχολιάσει την αιτία.


Ο Χούκερ υποψιάζεται επίσης ότι το λεγόμενο Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με αυτούς τους θρόμβους.


Ο Χούκερ ζει σε μια συντηρητική, αγροτική περιοχή και, σύμφωνα με την παρατήρησή του, εκεί έχουν εμβολιαστεί λιγότεροι άνθρωποι σε σύγκριση με εκείνους στις μεγάλες πόλεις.


«Τουλάχιστον το 25% από αυτά που ταρίχευα εμφάνιζε σημαντική ποσότητα πήξης», δήλωσε ο Χούκερ.


Σημείωσε επίσης ότι ορισμένοι ταριχευτές με λιγότερες ικανότητες μπορεί να μην έβρισκαν τους θρόμβους μετά την αποστράγγιση και ότι οι παθολόγοι που κάνουν νεκροψίες στα πτώματα μπορεί να μην έκαναν πλήρη έλεγχο του αγγειακού συστήματος.


«Ορισμένοι ταριχευτές δεν είναι σχολαστικοί. Πολλοί εργάζονται για εταιρικές επιχειρήσεις που δεν επιτρέπουν σε καμία περίπτωση κινητό τηλέφωνο στην αίθουσα ταρίχευσης. Δεν επιτρέπουν τη λήψη φωτογραφιών και αυτό αποτελεί λόγο άμεσης απόλυσης. Έχω μιλήσει με αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές τις εταιρείες», δήλωσε.


Η Άννα Φόστερ, εγκεκριμένη υπεύθυνη κηδειών από το Μιζούρι, εξήγησε ότι άρχισε να βλέπει συχνότερα και μεγαλύτερους θρόμβους μετά την έναρξη της πανδημίας COVID.


«Συχνά κάθομαι με τις οικογένειες για να κάνω τις ρυθμίσεις. Οι οικογένειες τείνουν να μας λένε για την προετοιμασία του θανάτου του ατόμου και γνωρίζοντας ότι ταρίχευσα το άτομο το προηγούμενο βράδυ με οδήγησε στο να παρακολουθώ αυτές τις περιπτώσεις», δήλωσε η Φόστερ στην Epoch Times.


«Στην αρχή, κανένας δεν είχε διαγνωστεί ποτέ με COVID, αλλά όλοι είχαν εμβολιαστεί. Αργότερα, ένα ζευγάρι είχε κολλήσει COVID, αλλά όχι πρόσφατα, και ήταν επίσης εμβολιασμένοι», συνέχισε.


«Τα περισσότερα από τα άτομα που ταρίχευσα και είδα αυτές τις αλλαγές ήταν άνω των 75 ετών και ζούσαν σε νοσηλευτικά ιδρύματα, εκτός από δύο άνδρες στις αρχές της δεκαετίας του ’50. Ο ένας από αυτούς τους άνδρες ήταν φίλος μας και είχε κάνει τον εμβολιασμό και μετά τη δεύτερη δόση άρχισε να αισθάνεται άσχημα.


Η σύζυγός του τον πήγε στον οικογενειακό τους γιατρό, και ο γιατρός τον έστειλε αμέσως στα επείγοντα περιστατικά, επειδή παρουσίαζε σημάδια θρόμβου ή καρδιακής προσβολής. Έπαθε καρδιακή ανακοπή κατά τη μεταφορά του και πέθανε λίγο αργότερα. Ταριχεύτηκε αμέσως μετά τον θάνατό του και ο θρόμβος ήταν μακράν ανεξήγητος και τότε ήταν που άρχισα να ανησυχώ πολύ για αυτόν τον εμβολιασμό και ακύρωσα τις σκέψεις μου να κάνω ο ίδιος το εμβόλιο», δήλωσε η Φόστερ.


Σε μια περίπτωση, έβγαλε θρόμβους μήκους 2 ποδιών (60 εκατοστων) και «αρκετούς ακόμη» που ήταν τουλάχιστον 12 ίντσες (30 εκατοστά)- από το ίδιο σώμα.


«Ξέρω ότι πριν από τον εμβολιασμό, οι περιπτώσεις ταρίχευσης που έκανα δεν είχαν την ποσότητα θρόμβων που βλέπω τώρα, και πολύ σπάνια θα έβρισκες πολλούς με προσκολλημένη ινική (πρωτεΐνη)- τώρα, είναι τουλάχιστον δεκαπλάσια η ποσότητα, αν όχι μεγαλύτερη», είπε.


Παράξενοι θρόμβοι

Ο Λάρι Μιλς, εγκεκριμένος ταριχευτής και υπεύθυνος κηδειών στην πολιτεία της Αλαμπάμα, ασχολείται με το επάγγελμα από το 1968 και ασχολείται με τη διαδικασία ταρίχευσης από την αρχή της καριέρας του.


«Εμείς ως ταριχευτές βλέπουμε κάποιους περίεργους θρόμβους μετά την επιδημία του COVID. Αυτοί οι θρόμβοι έχουν πολύ λαστιχένια αίσθηση και πολύ μεγάλο μήκος καθώς εξέρχονται από τις φλέβες που χρησιμοποιούμε κατά τη διαδικασία ταρίχευσης. Πραγματικά μοιάζουν με γαιοσκώληκες. Δεν το έχω δει ποτέ αυτό στην καριέρα μου μέχρι τώρα», δήλωσε ο Μιλς στην Epoch Times.


Άλλα γραφεία κηδειών ή ταριχευτές θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, επειδή δεν γνωρίζουν πώς θα αντιδράσουν τα γραφεία κηδειών.


«Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι οι θρόμβοι που έδειξε ο Ρίτσαρντ στο διαδίκτυο είναι ένα φαινόμενο που δεν είχα δει μέχρι πιθανώς τα μέσα του περασμένου έτους. Αυτό είναι λίγο πολύ το μόνο που έχω να πω γι’ αυτό. Δεν έχω καμία γνώση ως προς το τι προκαλεί τους θρόμβους, αλλά φαίνεται ότι άρχισαν να εμφανίζονται γύρω στα μέσα του 2021», δήλωσε στην Epoch Times ένας άλλος ταριχευτής, με άδεια από το 2001 περίπου.


«Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι θρόμβοι που βλέπουμε δεν είναι κάτι που είδαμε ποτέ πριν από πέρυσι», πρόσθεσε.


Μια εγκεκριμένη εργολάβος κηδειών και μαθητευόμενη ταριχευτής που βρίσκεται στον κλάδο των κηδειών για πάνω από 3 χρόνια έχει συμμετάσχει σε πάνω από 200 ταριχεύσεις.


«Κατά τη διάρκεια του Μαΐου του 2021, η διαδικασία ταρίχευσης έγινε πιο δύσκολη. Η κανονική αποστράγγιση του αίματος σχεδόν σταμάτησε από παχύ, ζελατινώδες αίμα. Αντί το αίμα να ρέει κανονικά στο τραπέζι, ήταν πολύ παχύρρευστο. Τόσο παχύρρευστο, που δεν κατέβαινε από το τραπέζι χωρίς βοήθεια», δήλωσε η ίδια στην Epoch Times.


Όσο περνούσε ο καιρός από τότε που διανεμήθηκαν τα εμβόλια, έβλεπε περισσότερο «παχύρρευστο αίμα» καθώς και «παχύρρευστους, ινώδεις θρόμβους».


Οι θρόμβοι δεν πήζουν μόνο τις φλέβες αλλά και τις αρτηρίες.


Εξήγησε ότι η κανονική ταρίχευση διαρκεί συνήθως περίπου δύο ώρες, αλλά τώρα μπορεί να διαρκέσει έως και τέσσερις ώρες.


«Η διανομή του αρτηριακού υγρού εμποδίζεται από αυτούς τους θρόμβους και κάνει τη δουλειά μου πιο δύσκολη. Οι θρόμβοι είναι τόσο μεγάλοι και παχείς που με τη ροή του αρτηριακού διαλύματος, είναι απαραίτητο το μασάζ και ο χειρισμός της αρτηρίας ή της φλέβας για την αφαίρεση», συνέχισε. «Είμαι σε θέση να τραβήξω μερικούς από τους μεγάλους θρόμβους με λαβίδα».


«Πολλές οικογένειες έχουν αναφέρει τον θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου ως αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο, εμβολές και θρόμβους αίματος. Πολλές οικογένειες έχουν δηλώσει, ότι τα μέλη της οικογένειάς τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα υγείας πριν από τη λήψη του εμβολίου. Εγώ ο ίδιος είμαι εμβολιασμένος, όπως και οι γονείς μου. Ο πατέρας μου εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Moderna, δύο εβδομάδες αργότερα υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για θρόμβους αίματος στην ιγνυακή αρτηρία του. Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, νοσηλεύτηκε με περισσότερους θρόμβους, χειρουργήθηκε για δεύτερη φορά και την τρίτη φορά παραλίγο να πεθάνει. Ο πατέρας μου χρειάστηκε να κάνει πλήρη αρτηριακή παράκαμψη στο πόδι του», είπε.


«Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του πατέρα μου, ο πατέρας του καλύτερου φίλου μου έκανε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο ίδιο νοσοκομείο για μια σοβαρή καρδιακή προσβολή, την οποία υπέστη εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου».


«Ο πατέρας μου πάσχει τώρα από νευρική βλάβη και απώλεια της χρήσης του ποδιού του. Αφού η μητέρα μου έλαβε το εμβόλιο Moderna, υπέστη επιπλοκές από ανεπάρκεια καρδιακής βαλβίδας και χειρουργική επέμβαση για θρόμβους αίματος στις αρτηρίες της. Έχω διαγνωστεί, με περικαρδιακή συλλογή της τριγλώχινας βαλβίδας και έχω επίσης μυοκαρδίτιδα. Άρχισα να έχω οξύ πόνο στο στήθος, δύσπνοια και σταδιακά χειροτέρεψε. Πήγα στα επείγοντα περιστατικά και ακολούθως πήγα σε καρδιολόγο, ο οποίος μου έκανε τη διάγνωση. Η αρτηριακή μου πίεση είναι σε υψηλά επίπεδα. Ήμουν ένα πολύ υγιές άτομο μέχρι να λάβω το εμβόλιο της Moderna», πρόσθεσε.


Τρεις άλλοι ταριχευτές επιβεβαίωσαν επίσης τηλεφωνικά ότι έχουν γίνει μάρτυρες ανώμαλων θρόμβων.


Πιθανές εξηγήσεις: Γιατροί

«Οι πολύ μεγάλοι θρόμβοι αίματος που αφαιρούνται πριν και μετά τον θάνατο δεν μοιάζουν με τίποτα που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην ιατρική», δήλωσε στην Epoch Times ο Δρ Τζέιμς Θορπ, ειδικός σε θέματα μητρικής-εμβρυϊκής ιατρικής, ο οποίος έχει παρατηρήσει ανωμαλίες σε έγκυες γυναίκες και έμβρυα.


«Το εμβόλιο COVID-19 στρέφει την ενέργεια μακριά από τις φυσιολογικές διεργασίες στο σώμα προς την παραγωγή της τοξικής πρωτεΐνης ακίδας», δήλωσε ο Θορπ. «Αυτό κατευθύνει την ενέργεια μακριά από τη φυσιολογική διαδικασία της εσωτερικής πέψης, γνωστή και ως αυτοφαγία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την κακή αναδίπλωση των πρωτεϊνών και τη διάδοση μεγάλων ενδοαγγειακών θρόμβων αίματος, καθώς επίσης και μια ποικιλία συναφών ασθενειών, όπως η νόσος των πριόν, η νόσος Creutzfeldt-Jakob, η αμυλοείδωση και οι άνοιες συμπεριλαμβανομένης της νόσου Αλτσχάιμερ και άλλων. Αν και είναι δυνατόν η ασθένεια COVID-19 να συμβάλλει δυνητικά σε αυτές τις ασθένειες, είναι μάλλον απίθανο και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η επίδραση του εμβολίου θα ήταν 100- έως 1.000 φορές μεγαλύτερη από εκείνη της ασθένειας COVID-19».


Ο Χάμιλτον πρόσθεσε: «Μια άλλη πιθανή εξήγηση των χαμηλών ηλεκτρολυτών είναι ότι έχουν προσληφθεί και συνδεθεί με την τοξίνη ως μέρος μιας αποτυχημένης διαδικασίας απαλλαγής από την «τοξίνη», όπως όταν η βιταμίνη Β-12 μειώνεται σε ασθενείς που λαμβάνουν αντιψυχωσικά φάρμακα, καθώς ο οργανισμός προσπαθεί να απαλλαγεί από το φάρμακο, που συνδέεται με τη Β-12 ως βήμα αποβολής. Κάθε τοξίνη πρέπει να είναι συνδεδεμένη με έναν ηλεκτρολύτη για να φύγει από το σώμα».


Ο Χάμιλτον πιστεύει ότι η συντριπτική συσσώρευση αυτών των χορδών που έχουν «σχεδόν την αντοχή του χάλυβα» θα μπορούσε να έχει προκαλέσει πολυοργανική ανεπάρκεια και θάνατο.


«Ο όρος αμυλοειδές έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για να περιγράψει μια σειρά παθολογικών καταστάσεων σε άρρωστα όργανα και αποτελεί την αιτία θανάτου στη σπάνια γενετική πάθηση αμυλοείδωση. Δεν είναι ποτέ φυσιολογικό. Το κατά πόσον μια μερική συσσώρευση χιλιάδων δομών που μοιάζουν με χορδές μπορεί να προκαλέσει κόπωση με βάση τη μειωμένη ροή του αίματος, εγκεφαλική ομίχλη ή αιφνίδιο θάνατο ενηλίκων είναι εικασία, αλλά σίγουρα πιθανό», δήλωσε ο Χάμιλτον.


«Οι παθολόγοι θα πρέπει να κάνουν πιο λεπτομερείς εξετάσεις από αυτές που γίνονται συνήθως για να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. Αυτή η διαδικασία, για παράδειγμα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου με αύξηση των ενζύμων σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή χωρίς μεγάλα ανατομικά ευρήματα».


Η Δρ Σέρι Τενπένι, η οποία αναλύει τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες, πιστεύει επίσης ότι οι θρόμβοι έχουν να κάνουν με τις αμυλοειδείς πρωτεΐνες.


«Φαίνεται ότι η απάντηση έρχεται κατευθείαν μέσα από αυτή τη βελόνα. Η ασθένεια των πρωτεϊνών ακίδας, που οδηγεί στην εναπόθεση αμυλοειδούς στα όργανα και γεμίζει τις αρτηρίες και τις φλέβες», δήλωσε η Τενπένι στην Epoch Times.


«Η πρωτεΐνη ακίδας αλληλεπιδρά επίσης με τα αιμοπετάλια και το ινωδογόνο, παρεμβαίνοντας στη ροή του αίματος, οδηγώντας επίσης άμεσα σε υπερπηκτικότητα. Όταν η πρωτεΐνη ακίδας αναμειγνύονταν με άλλες πρωτεΐνες του αίματος, η συνδυασμένη δομή που έμοιαζε με αμυλοειδές ήταν ανθεκτική στα ένζυμα που κανονικά θα διέλυαν τον θρόμβο (που ονομάζεται διαταραγμένη ινωδόλυση)», πρόσθεσε.


«Αυτό οδηγεί στην παραμονή ενός ογκώδους αριθμού μικροθρόμβων σε μικρά αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα που ονομάζονται τριχοειδή αγγεία. Εκατομμύρια από αυτούς τους μικροσκοπικούς θρόμβους εμποδίζουν αποτελεσματικά τη διέλευση των ερυθρών αιμοσφαιρίων στους ιστούς, μειώνοντας την ανταλλαγή οξυγόνου και οδηγώντας σε ανεπάρκεια του πολυοργανικού συστήματος».

https://primenews.press/taricheftes-vriskoun-polyarithmous-inodeis-thromvous-pou-den-echoun-metathanatia-charaktiristika/