Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Οι ευχές του Βλαντιμίρ Πούτιν στους πολίτες της Ρωσίας για το νέο έτος - Βίντεο

 
Τις πιο θερμές του ευχές για ένα χαρούμενο 2020 έστειλε προς τους πολίτες της χώρας ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παραδίδει την παραδοσιακό του μήνυμα για την Πρωτοχρονιά, στις 31 Δεκεμβρίου, λίγα μόλις λεπτά πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα.
Στη δήλωσή του, ο πρόεδρος συνοψίζει τα αποτελέσματα του έτους που πέρασε, θέτει προτεραιότητες για το μέλλον και εύχεται στους πολίτες να έχουν ένα ευτυχισμένο νέο έτος.
Αμέσως μετά, η τηλεόραση δείχνει το ρολόι του Κρεμλίνου, κάνοντας την τελική αντίστροφη μέτρηση πριν από τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια παίζει τον εθνικό ύμνο της χώρας.
«Αγαπητοί πολίτες της Ρωσίας, φίλοι, το 2020 βρίσκεται ακριβώς στη γωνία. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα της τρίτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, ζούμε σε ταραχώδη, δυναμική και αντιφατική εποχή, αλλά μπορούμε και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τη Ρωσία, ώστε να αναπτυχθεί με επιτυχία, έτσι ώστε τα πάντα στη ζωή μας να αλλάζουν μόνο προς το καλύτερο. Περιμένουμε ενθουσιωδώς το ρολόι να χτυπήσει τα μεσάνυχτα, πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι όλες μας οι επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα. Τα προσωπικά μας σχέδια και τα όνειρά μας είναι αδιάσπαστα από τη Ρωσία.
Το παρόν και το μέλλον της χώρας, το μέλλον των παιδιών μας εξαρτάται από την προσπάθεια και τη συμβολή του καθενός από εμάς. Μόνο μαζί θα ξεπεράσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα η κοινωνία και η χώρα. Η ενότητά μας είναι η βάση για την επίτευξη οποιουδήποτε από αυτούς τους υψηλότερους στόχους. Αυτές οι αξίες μας μεταδόθηκαν από τους προγόνους μας - την ηρωική, άκαμπτη γενιά των νικητών. Το ερχόμενο έτος σηματοδοτεί την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Με όλη μου την καρδιά σας συγχαίρω τους στρατιώτες και τους εργάτες, τους ανθρώπους της παλαιότερης γενιάς για το νέο έτος.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους πέρασαν από τις πιο δύσκολες δίκες για χάρη μας και για το μέλλον της χώρας μας. Υποκλίνομαι μπροστά σας. Αγαπητοί φίλοι, πάντα προετοιμαζόμαστε εκ των προτέρων για τη γιορτή του νέου έτους. Και παρόλο που έχουμε να κάνουμε με πολλά πράγματα, θεωρούμε ότι η θέρμη των ανθρώπινων σχέσεων και της φιλικής επικοινωνίας είναι η πιο σημαντική. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό και χρήσιμο για τους άλλους. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσους χρειάζονται την υποστήριξή μας, να τους ευχαριστήσουμε με δώρα και προσοχή. Είναι σε αυτές τις ειλικρινείς παρορμήσεις, στην αγνότητα των σκέψεων, στην ανιδιοτελή γενναιοδωρία, όπου είναι η πραγματική μαγεία της Πρωτοχρονιάς. Τότε αποκαλύπτονται οι καλύτερες ιδιότητες των ανθρώπων και ο κόσμος μεταμορφώνεται και γεμίζει με χαρά και χαμόγελα.
Τα ζωντανά συναισθήματα της Πρωτοχρονιάς, μαζί με υπέροχες αναμνήσεις ζουν μέσα μας από την παιδική μας ηλικία και έρχονται κάθε χρόνο όταν αγκαλιάζουμε τους αγαπημένους μας, τους γονείς μας, όταν κάνουμε εκπλήξεις για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Μαζί διακοσμούμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, βγάζουμε τα στολίδια και τα γυάλινα φώτα. Αυτές οι μερικές φορές παλιές αλλά αγαπημένες διακοσμήσεις δίνουν τη ζεστασιά τους στις νεότερες γενιές. Φυσικά, κάθε οικογένεια έχει τις δικές της νέες παραδόσεις, αλλά όλοι είναι ενωμένοι με μια ατμόσφαιρα καλοσύνης και φροντίδας. Η ευτυχία της αμοιβαίας κατανόησης ας εγκατασταθεί στο σπίτι σας για πάντα, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης και να ενώσει γενιές.
Οι γονείς σας να είναι υγιείς και πάντα να νιώθουν την προσοχή σας και κάθε παιδί να γνωρίζει ότι είναι το πιο αγαπημένο. Φίλοι, το νέο έτος χτυπά ήδη στην πόρτα μας. Ας ευχηθούμε ο ένας στον άλλον και στην πατρίδα μας την ειρήνη και την ευημερία. Ευτυχισμένες διακοπές, χαρούμενο νέο έτος!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
https://sputniknews.gr/rosia/201912315767356-oi-euhes-tou-vlantimir-poutin-stous-polites-tis-rosias-gia-to-neo-etos-vinteo/