Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Πύρινη Κόλαση: «Δαιμονικό πρόσωπο» σχηματίζεται μέσα στις φλόγες στην Αυστραλία - Βίντεο

 
''Δεν ασχολούμαι με τα μεταφυσικά, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο δαιμονικό πρόσωπο ακριβώς μέσα στη φωτιά''
Οι τρομερές πυρκαγιές που κατακαίνε εδώ και μήνες την Αυστραλία έχουν καταστρέψει τουλάχιστον 1.200 σπίτια και κάνει στάχτη το λιγότερο 14 εκατ. εκτάρια από τον περασμένο Σεπτέμβρη.
Από εχτές, το γύρο του Διαδικτύου και των social media κάνει φωτογραφία από τις πυρκαγιές, με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να «βλέπουν» το πρόσωπο του διαβόλου να σχηματίζεται στις φλόγες.
​Συγκεκριμένα, ο κτηνοτρόφος, Κρεγκ Κάλβερτ, που πέρασε 13 ώρες να μάχεται τη φωτιά μαζί με τον πατέρα του για να σώσουν το σπίτι τους στην περιοχή της Βιρτζίνια της Αυστραλίας, φέρεται να εντόπισε και ο ίδιος το δαίμονα στη φωτογραφία, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο 7News.
«Δεν ασχολούμαι με τα μεταφυσικά, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο δαιμονικό πρόσωπο ακριβώς μέσα στη φωτιά», είπε ο κτηνοτρόφος.

Μαζικές εκκενώσεις 100.000 ανθρώπων διέταξαν οι αρχές στην Αυστραλία

Ο Κάλβερτ, μάλιστα, κάλεσε τον Αυστραλό πρωθυπουργό, Σκοτ Μόρισον, να «βγει μπροστά και να έθει μαζί μας, και να μην αφήσει άλλους ανθρώπους να πεθάνουν», με τα θύματα να έχουν φτάσει στους τουλάχιστον 21 νεκρούς.
«Ο κόσμος της Αυστραλίας είναι τρομοκρατημένος. Είναι γελοίο κ. Μόρισον. Παρακαλώ πετάξτε τα γάντια σας και έλατε εδώ κάτω να με δείτε», είπε ο κτηνοτρόφος.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αρχές της Αυστραλίας ζήτησαν μαζικές εκκενώσεις περίπου 100.000 ανθρώπων στη Βικτόρια και τη Νέα Νότια Ουαλία, υπό το φόβο ότι οι πυρκαγιές θα βγουν εκτός ελέγχου αυτό το Σαββατοκύριακο.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
https://sputniknews.gr/kosmos/202001045817735-eidan-to-prosopo-tou-diavolou-na-shimatizetai-stis-foties-stin-australia-binteo/