Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Συνελήφθηκε στη Συρία Βέλγος τζιχαντιστής που αποκεφάλισε 110 και πλέον άτομα στη Ράκα.

 
O Bέλγος Anouar Haddouchi, μέλος της ISIS συνελήφθηκε στη Συρία. Ένας τζιχαντιστής δήμιος πρώτης γραμμής που θεωρείται ότι αποκεφάλισε πλέον των 110 ατόμων στη Β Συρία.
Ο Anouar Haddouchi ενέχεται στην χρηματοδότηση των τρομοκρατικών επιθέσεων σε Παρίσι και Βρυξέλλες. Ο Mohamed Abrini, « o άνθρωπος με το καπέλο» δέχθηκε στις 22 Μαρτίου ένα ποσό της τάξης των 3.500 euros προερχόμενου από λογαριασμό του Anouar Haddouchi ομοίως επονομαζόμενος «ο δήμιος της Raqqa » γιατί εκτέλεσε πάνω από 100 άτομα μετέφεραν την Παρασκευή οι φλαμανδικές εφημερίδες De Morgen και Het Laatste Nieuws.
Η ομοσπονδιακή εισαγγελία ερευνά εδώ και καιρό την ανάμειξη του στο τρομοκρατικό πυρήνα της 22 Μαρτίου. Ο Anouar Haddouchi – με την κωδική ονομασία Abou Suleiman al Belgiki – αποκεφάλισε περισσότερα από 110 άτομα στην πλατεία της αγοράς της Raqqa.
Ο Haddouchi είναι τώρα κρατούμενος σε μια φυλακή των SDF αφότου συνελήφθηκε με την γυναίκα του Julie Maes, από τις Κούρδικες δυνάμεις μετά την πτώση της Baghouz, το τελευταίο οχυρό της ISIS στη Συρία. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν που θα δικαστεί: σε Συρία, Βέλγιο ή Γαλλία.sudinfo
dimpenews.com