Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Έστησαν στον Αλέξη Τσίπρα σκηνικό για “μειονοτικά” σε Θράκη και Δωδεκάνησα!

 
Μείζον ζήτημα δημιουργεί η αποκάλυψη ότι τελικά το δείπνο το οποίο υποτίθεται οργανώθηκε προς τιμήν του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο την Τρίτη στην Άγκυρα, αποτέλεσε τελικά «εργαλείο» για την επίτευξη και των στόχων της τουρκικής πολιτικής με αιχμή όχι μόνο την Θράκη, αλλά και την προσπάθεια έγερσης μειονοτικού ζητήματος και στην Ρόδο και στην Κω.
Κείμενο ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
 
Όσοι ασχολήθηκαν με την επίσκεψη και την συνεννόηση με την Τουρκική Προεδρία για το δείπνο, εξέθεσαν και εγκλώβισαν τον κ. Τσίπρα σε ένα δείπνο στο οποίο όπως αποκαλύπτεται σιγά-σιγά συμμετείχαν εκπρόσωποι των ακραίων φωνών τόσο στην Θράκη όσο και στα Δωδεκάνησα, εκεί που συστηματικά η Τουρκία τα τελευταία χρόνια επιχειρεί να στήσει μειονοτικό ζήτημα.
Ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να μάθουμε ότι είχαν προσκληθεί και παρέστησαν και εκπρόσωποι του ψευδοκράτους. Το εντυπωσιακό είναι ότι κανείς δεν έχει μπει στον κόπο από την ελληνική πλευρά να δώσει σαφή απάντηση για το πόσοι και ποιοι προσκλήθηκαν από την τουρκική Προεδρία και παρέστησαν σε αυτό το δείπνο.
 
Και κυρίως εάν είχε υπάρξει συνεννόηση, όπως επιβάλλεται, για τους προσκεκλημένους. Κι έτσι οι πληροφορίες έρχονται αποσπασματικά, σταδιακά, ανεπίσημα και κατευθυνόμενα.