Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Εικασίες Αλβανού ιστορικού για «Κατσίφα-2» στη Δρόπολη προκαλούν πανικό στα ΜΜΕ

 
Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας φαίνεται ότι έχει εμπνεύσει  και άλλα εξτρεμιστικά στοιχεία στην περιοχή της ελληνικής μειονότητας στη νότια Αλβανία, γράφει η αλβανική ιστοσελίδα «shqiptarja.com».
Πρόκειται για εικασίες του ιστορικού Αλβανοτσάμη  Άρμπεν Λάλα,  που δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία της λεγόμενης Βορείου Ηπείρου και ένα πυροβόλο όπλο το οποίο αναφέρεται στον μειονοτικό «Κατσίφα 2», που σύμφωνα με τον ίδιο είναι έτοιμος να χτυπήσει με τον ίδιο τρόπο.
 
Ο Λάλα, ο οποίος στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ενδέχεται να εμπλακεί η Ρωσία για να δημιουργηθεί  περιφερειακή αναστάτωση,  για να μην περάσει στα Σκόπια η Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα βλέπει τον Κατσίφα νούμερο 2 και τον Κατσίφα νούμερο 3 έτοιμους να χτυπήσουν στη Δρόπολη.



 Μάλιστα, αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες του,  ότι πρόκειται για έναν 35χρονο «γκρεκόφωνο» και έναν 65χρονο «γκρεκόφωνο» από τη Δρόπολη,  που θέλουν να πεθάνουν όπως ο Κατσίφας…
 
Στην ανάρτησή του καταφέρεται και κατά του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για τη ανοχή που δείχνει στα …φαινόμενα αυτά.